![]() |
"Ceglasta biel" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Zapraszam do oglądnięcia prezentacji mojego 27 domu na tym forum :D Zdjęcia domu zostały zrobione przy naturalnym świetle.
Dom Ceglasta biel to dom przeznaczony dla singla, karierowicza, który więcej czasu spędza w pracy niż w domu. Dom jest mały, praktyczny i tani w utrzymaniu. Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, łazienka, sypialnia Testowany: tak Koszt: 21 548 simoleonów Parcela: 2x2 Zapraszam do komentowania, oceniania i głosowania w ankiecie. pozdrawiam: kubuss |
Odp: "Ceglasta biel" by kubuss
bardzo ladny domek. ;] kolory i bryla tez mi sie podobaja. ja nie lubie zbyt wielkich domow, a takie jak ten. :D 10/10
|
boski ten dom oczywiście 10/10, Tak sam raz w moim stylu. EXTRA!!!!
|
Domek bardzo ładny, niewielki a jednak przestronny :) Ładny kolor bryły.
Piękne, ciepłe kolory we wnętrzu, dobrze dobrane dodatki. Dwie rzeczy mi tylko nie pasują: - zasłony w salonie zlewają się ze ścianą - kolor dobry tylo lepszy byłby trochę ciemniejszy odcień - brzydki dywanik w łazience (raczej brzydkie wzory ;)) |
Znowu mały i przytulny.
musisz sobie sprawić OŻ, bo będziesz robił fajne mieszkania ;) Podoba mi się szczególnie elewacja (fajne połączenie). Ale tylko 9,5/10 bo Ci firanka do łóżka wchodzi ;) |
Spoko domek daje 10/10.Jeszcze jedno pytanie jak się dodaje domy na forum.
|
Bardzo sympatyczny i ciepły. :-)
|
Cytat:
|
Projekt robi wrażenie dość dobre . Brakuje mi jednak większej i ładniejszej liczby przedmiotów dekoracyjnych , które nadałyby prezentacji charakteru używalności . :)
|
Przyjemny mały domek, ale w salonie ciut za ponuro ( chyba przez te brudnoróżowe ściany ). Reszta mi się podoba.
Ocena: 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:47. |