![]() |
"Mała Szklanka" [BRAK ZDJĘĆ]
Elo All
Przestawiam Wam Domek Dla Małżeństwa Z Ogródkiem ! |
Odp: "Mała Szklanka"
Szczerze?
Nie podoba mi się :D Niedopasowane kolory,najgorzej w łazience ;x 4/10 na zachete xD |
Popracuj jeszczę trochę 3,5/10 nawet nawet tylko kolory nie są dopasowane,źle ustawione
|
Nie jest źle jak na pierwszy dom. Nic nadzwyczajnego i nie rób zdjęć w trybie kupowania/budowania rób je w trybie życia albo nawet w opcjach! na zachente bardzo naciągane 5/10 ale mi sie nie podoba
|
nie nie nie jest jakiś taki dziwny.
nie podoba mi się, mało przytulnie. 4/10 |
Nie podoba mi się. Bryła odstrasza, wnętrza puste i zimne. Ocena: 3/10
pozdrawiam: kubuss |
Z ogodkiem!- po prostu szał (tak nawiasem to ten ogródek też za specjalny nie jest). Kolory ze sobą nie współgrają, pusto, nie przytulnie, zimno, słabe dodatki z neta (szczególnie te w łazience) i zdjęcia się robi na wysokich ścianach :D 3/10
Edit: telewizor powinien być w salonie, które nie ma :P Ciekawe gdzie bedą przyjmowali gości? W jadalni na dodatek połączonej z kuchnią? |
Um..śliczny ogródek ;)
WSZYSTKO jest z innego planu nie ma NIC co by do siebie pasowało :) I ta nazwa...to miało szklankę przypominać..? xD 3/10 no..tak sobie :/ |
Nie podoba mi się ;)
Taki pusty, i niedopasowane kolory |
Nie jest zachwycająco - ale lepiej niż poprzednio. Przynajmniej widać jaką inwencję twórczą.
Zdjęcia w trybie kupowania/ budowania nie wyglądają najlepiej. Mógłbyś też pokombinować z dachem. A tak przy okazji, to czy Krystek175 Też Nie Pisał Postuf W Ten Sposup? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |