![]() |
Reset komputera
Miałam wszystkie dodatki oprócz Osiedlowego życia, z akcesoriów, tylko moda z h&m i akcesoria świąteczne.
COś sie stało i był reset komputera (windows musiał być wgrany od nowa do komputera). Miałam wszystko od nowa, a stare 'śmieci" są w Windows.old. Przekopiowałam gry z tamtego folderu na pulpit obecnego windowsa i... muszę wszystko od nowa instalować. No dobra, ale mam jeden duzy problem- otóż grałam juz dosyć długo w simsy, wiele pozmieniałam, tworzyłam rodziny.. a teraz wszystko od początku?? Niee :( Czy jest jakaś możliwośc odczytania gry? Czy trzeba wszystko od nowa i nie ma sposobu przywrócenia dawnych ustawień? Bardzo prosze o pomoc! :( |
Odp: Reset komputera
Jeśli nie zrobiłaś sobie wcześniej kopii folderu "The Sims 2" z "Moich Dokumentów" w którym zapisane są domy, rodziny, itd. to niestety musisz zaczynać od nowa.
|
Mam jeszcze ten folder...
|
Jesli tak, to musisz go skopiowac. Tyle wiem. Przydaloby sié zeby Isis - nasza zlota ráczka - zobaczyla ten temat.
|
Jeśli wciąż masz ten folder - zainstaluj grę w takiej konfiguracji jak wcześniej (czyli te same dodatki i mini-packi - jeśli jakieś miałaś), następnie wklej ten zachowany folder "The Sims 2" do "Moich Dokumentów"->"EA Games" i wszystkie domy, rodziny itp., powinny pojawić się z powrotem w grze.
|
Ok, zdecydowałam, ze odinstaluję simsy z windows.old i wgram od nowa, będę grać od nowa.
Mam oryginalne simy, zainstalowałam The Sims 2. Włączyłam sobie i zaczęłam grać. Po jakimś czasie gra mi się wyłączyła. Ok, trudno. Zapisywałam przecież, uruchomię sobie jeszcze raz. No to klikam i... takie coś: http://i35.************/142dmh3.jpg Cały czas, jak chcę uruchomić simsy. Gra oryginalna, kupowana, ale kod z netu, bo zgubiła mi się ta książeczka, gdzie był kod. A simsy na 100% oryginalne. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:42. |