TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Blok "Hetts" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47045)

kubuss 07.10.2008 20:45

Blok "Hetts" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć :) To moja 30 prezentacja na tym forum.

Blok "Hetts", a raczej bliźniak, to budowla o zgranej i harmonijnej bryle. Połączenie cegły i białego tynku wspaniale obrazuje czystość i schludność bloku. Otoczenie jest zadbane i estetyczne. Mieszkania w bliźniaku mają dostęp do balkonu.

Spis pomieszczeń: salon, kuchnia, łazienka, korytarz, sypialnia
Testowane: tak
Czynsz: 1 222 - 1 458 simoleonów
Ilość mieszkań: 2

Oceń.
Skomentuj.
Zagłosuj w ankiecie.

pozdrawiam:
kubuss

avenly 07.10.2008 20:50

Odp: Blok "Hetts" by kubuss

Bardzo ładne, aczkolwiek w kuchni jest jakoś pusto na ścianach i te półki mi tam nie pasują. I nie podobają mi się te wszystkie rzeczy poustawiane przy jednej ścianie w salonie. Mogłeś to jakoś inaczej rozmieścić , ale i tak jest nieźle. 8,99 / 10 za takie małe niedociągnięcia =]

Callineck 07.10.2008 21:04

Blok fajny, taki malutki :)
Otoczeniu trochę brakuje "praktyczności", tzn. nie ma placu zabaw i podjazdów dla samochodów.
Salon ładny, spójny kolorystycznie i stylowo tylko ta goła podłoga...
Kuchnia - tak, ten stolik trochę nie bardzo, wystarczyłoby zmienic nóżkę na drewnianą... Ale ogólnie połączenie bieli z drewnem ok :)
Ładne kolory w sypialni tylko znowu brakuje czegoś na podłodze...
Łazienka taka zwyczajna, ale ładna - podoba mi się zwłaszcza ta półścianka przy wannie :)

justinea4 08.10.2008 00:11

Bryła domu bardzo mi się podoba. Nie pasuje mi tylko to jedno drzewko w ogrodzie, tym bardziej, że znajduje się na samym środku. Wnętrze jest przyjemne dla oka, szczególnie dlatego że zastosowałeś jasne i ciepłe kolory tj. np. żółty. Salon i kuchnia bez zarzutów, natomiast w łazience dałabym trochę jakiś obrazków lub ozdób, gdyż ściany są takie białe i puste. Co do sypialni to prezentuje się bardzo ładnie, ale niewielki puszysty dywanik przy łóżku nadałby się znakomicie.
Ocena: 9/10 :))

Björk 08.10.2008 06:23

NIE dla wielgaśnej, ciężkiej kanapy w małym salonie. Brak tam też półki na książki...
i drugie NIE dla półek w kuchni...

Reszta, jak zwykle mała, urocza, słodka...
Tak, jak lubię...

CaroLciaAa 08.10.2008 09:39

Nie jest najgorzej :P 10/10 Czekam na kolejne dzieła...

Eclipse 08.10.2008 16:38

Jakoś dawno nie wpadałam na Twoje nowe domki, ale gdy zobaczyłam słowo "blok" w temacie od razu kliknęłam, bo stwierdziłam, że to musi być coś fajnego.

I nie myliłam się. Bardzo czysto, schludnie, jasno jak zawsze. Jedynie wydaje mi się że na ścianach jest strasznie pusto no i korytarz jest taki monotonny. Ale w sumie, sama nie lubię urządzać korytarzy, bo nigdy nie mam pomysłu co tam wstawić ;p.

Ocena: 9/10

KAJA401 08.10.2008 18:30

fajnie podoba mi się tak ciepło i skromnie:)fajnie ocena 9/10 jednak troszkę za pusto jak dla mnie oczywiście:)

Woltuwa 08.10.2008 18:53

Umeblowałeś tylko jedno mieszkanie prawda? Bo nie wiem, czy mam głosić poemat na temat nie umeblowanej połowy budowli. Czekam na odpowiedź :)

Ps
Może zmień ankietę na anonimową, to naprawdę krępujące zaznaczyć inną opcje poza "TAK" :D

Björk 08.10.2008 19:04

Cytat:

Napisał Woltuwa (Post 873316)
Umeblowałeś tylko jedno mieszkanie prawda? Bo nie wiem, czy mam głosić poemat na temat nie umeblowanej połowy budowli. Czekam na odpowiedź :)

Ps
Może zmień ankietę na anonimową, to naprawdę krępujące zaznaczyć inną opcje poza "TAK" :D

Niekoniecznie tylko jedno mieszkanie jest umeblowane...
Na pewno jedno jest zamieszkane ;)
Zresztą umówmy się... nie trudno je umeblować ;)

Nie jest krępujące zaznaczyć inną opcję niż "tak" ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11.