![]() |
kupno nowego domu
Mój problem polega na tym,że nie mogę przeprowadzic mojej simki do innego domu..kazałam jej poszukac w komputerze,ale nic to nie dało...jak mam ją wyprowadzic do innego domu?
|
Odp: kupno nowego domu
Wyjdź do otoczenia, wyprowadź ją/przenieś do skrzyni rodzin za pomocą specjalnej ikonki *którą znajdziesz w okolicach tej do robienia nowych rodzin ;)*,
|
posty połączone
zaraz zobaczę:)
udało się!bardzo Ci dziękuję:) |
mychaa6369 nie pisz dwóch postów pod rząd.
|
nie znam się za bardzo na forach,ale co w tym złego,że chciałam podziękowac za pomoc?
|
W tym nic złego, ale można edytować post, ponieważ tak jest zgodnie z regulaminem, bardziej estetycznie etc.
Nie ma za co ;) |
Mam zapytanie, jestemw jednym domu i mam trochę kasy odłożonej. Chce kupić droższy dom ale w momencie w którym wychodze do otoczenia to mój sim ma znowu 20 000 i nie stac mnie na chałupę droższą? Co robić? Z góry dziekuję za pomoc.
|
Sam Francisco (fajny nick :)) być może wyprowadzasz jednego sima za pomocą gazety lub komputera "poszukaj domu dla siebie". W tym wypadku pojedynczo wyprowadzony sim zawsze będzie miał tylko 20 000 $.
Aby zachować wszystkie zgromadzone fundusze musisz przenieść simów do skrzyni rodzin za pomocą w/w narzędzia z widoku otoczenia. Wtedy cała rodzina zachowa wszystkie fundusze :) Jeżeli tak właśnie robisz, to by oznaczało, że masz jakiś błąd w grze (dodatki z internetu, które powodują taki błąd, wtyedy przenieś gdzieś folder downloads, by gra była clean). Może przydatne byłoby zainstalowanie patcha do gry ze strony www.thesims2.com zakładka HELP > Patches. Jeżeli i to nie pomoże to niestety odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry :) Powodzenia :) |
No i jeszcze jedno rozwiązanie, bardzo trywialne, ale sama kiedyś popełniałam ten błąd. Wychodząc do otoczenia zapisuj grę ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:56. |