![]() |
Comfort Zone by: pucybut [BRAK ZDJĘĆ]
Mój pierwszy dom :D :)
To wszystko. Licze na szybkie komentki i ocenki liczbowe. Pzdr. :P |
Odp: Comfort Zone by: pucybut
Szybki koment: O Jezus Maryja!
3/10 |
bryła za podłużna, i ogród z przodu odpada. już go trzeba było w ogóle nie robić. w salonie okropnie wygląda podłoga i ściany. w łazience beznadziejnie wyglądają te czerwone płytki. o sypialni nie wspomnę. przynajmniej ładne zdjęcia.
4/10 |
Bryła jest przeciętna a właściwie to brzydka jednolity kolor i jej prostota niczym nie przykuwająca wzroku .
Ogród Kilkanaście grządek 2 drzewa i kilka krzaków czyli nic nadzwyczajnego . i co tu robi ten nowoczesny oszklony płot prawie każdy inny by tam bardziej pasował . Wnętrze Salon u kuchnia wszędzie biel żadnego kontrastu , dużo obrazów i ozdób co lubię ale większość w ogóle nie pasuje . Sypialnia jedno zdjęcie na którym mało co widać . a łazienka to absolutna porażka kibel i umywalka i paskudny kolory. Bryła 3\10 Ogród3 3\10 Wnętrze 3\10 Ogół 3\10 Rada podpatrz jak inny użytkownicy budują domu mi to z początku pomogło polecam prace kubuss ,czarnuch ,haughton i marian140291 |
Hmm.. Zastanawiam się nad dachem.. Wygląda jak stodoła. Pokombinuj z kątem nachylenia.
Ogrodzenie to horror. Nie pasuje ani do furtki, ani do całości. Tak samo jak basen. Nie wiem ,czy chciałbym mieć go z przodu posiadłości :) Ogród taki sobie, nie jest go za dużo. Kuchnia: Aaaa.. Zestaw wygląda jakby był do przychodni. Stolik i krzesła nie pasują do... właściwie nie mają do czego pasować, bo tu nic do siebie nie pasuje. A masakrą jest to pokrycie podłogi. Ta kuchnia jest za sterylna. Salon.. Ciąg dalszy kuchni, tak?! O nie, tak nie może być...! I jeszcze wrypałeś do tej kuchni siłownię? No gratuluję. Sypialnia: Dużo nam pokazałeś.. Łóżko jest dziwnie zrobione, czemu pościel nagle urywa się w tej obudowie? :P Łazienka: Czerwony kolor kafelek jest tragiczny! A sedes i umywalka wogóle mnie nie satysfakcjonują. Ocena: 2/10 Punktacja: bryła i dach - -1pkt ogród - -1pkt kuchnia - -4pkt sypialnia - -1pkt łazienka - -1pkt Popełniasz typowy błąd początkującego. Staraj się dobierać odpowiednio kolory do pomieszczeń. I kuchnia nie może być jedynym pomieszczeniem w domu. Pomyśl logicznie: W salonie chcesz obejrzeć telewizję, a tu mama tłucze młotkiem kotlety w kuchni, a brat hałasuje na sprzęcie :P Masakra. Co jest jeszcze do poprawienia: Kadrowanie fotek. to, że pomieszczenie jest małe, to nie znaczy, że nie można mu zrobić zdjęcia :P Możesz na chwilę obciąć ściankę i sfotografować pokój:P Kombinuj. Pozdrawiam i życzę szczęścia przy następnych projektach: :) Woltuwa |
Nie podoba mi się. Pusto, nijako i nieciekawe kolory. Jedyne, co mi się w miarę podoba, to dom z zewnątrz, ale jego styl zupęlnie nie pasuje, do tego co jest w środku. 3/10
|
Hmm.....bryła za długa ....ogódek nijaki....nie podoba mi się że salon,jadalnia i kuchnia są w jednym pomieszczeniu od podłogi można dostać oczopląsu..w łazience podłoga i tapeta do siebie nie pasują a pozatym jest za chłodno i mało przytulnie....sypialnia jest taka dość ...ogólnie daj jakiegoś kwiatka,dywnanik,jakąś ozdóbke itp.
2/10 |
Dom wygląda jak stodoła, za długi za wielki i jeszcze ten dach, ohyda. Środek mnie zwalił z nóg, sorry ale jest okropny, kuchnia i salon są brzydkie, ściany i podłogi mnie odpychają, i w ogóle nie podobają mi się meble, 1 zdjęcie sypialni mnie nie "zaspokaja", łazienka jest ohydna. Ogólnie do bani. Ocena: 0/10
Nie zrażaj się buduj dalej, tylko lepsze domy od tego. pozdrawiam: kubuss |
Z zewnatrz jest nawet spoko, tylko ta bryła mi nie pasuje i dałaś fatalne ogrodzenie. W śropdu ta kompletna masakra, toznaczy może i ładnie komponujesz meble, ale tego nie widać, bo stosujesz zbyt koloroe i wzorzyste tapety i podłogi. Wszystko się zamazuje. W łazience użyłaś zdecydoanie zbyt jaskraych płytek.
Krótko mówiąc - popracuj nad bryłą i wystrojem wnętrz. Ocena: 3/10 Jesli weźmiesz pod uwage rady użytkowników to następny dom napewno będzie o wiele lepszy. |
w środku 9,1/10
bryła- 5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:04. |