![]() |
Co się wam przydarzyło,gdy żle wykorzystaliście magię?Gdy nie udał mi się cios milości stałam się ardzo mała(magiczny sim odparl mój ,,atak'' :D)
|
Tak...Najgorsze a wlasnie zle skutki tych zaklec...Jak sim ma rozdzke to odeprze atak zaklecia cios milosci...Pojawiaja sie weze i zaby i rozne takie rzeczy.
|
ooo i to ile razy :P Ale my tu mamy zdjecia wklejac nieudanych zaklec?! ;)
|
Bo sa tez dobre skutki nieudanych zaklęć.Np.gdy nie wyjdzie ci róg obfitości lub wyrób ciasta pojawiają się żaby,które(czasami)możesz zamienić w księcia. :D
______________________________________ Jakie zaklęcie ma się nie udać,aby Sim miał glowę osła? :blink: |
Cytat:
P.S mamy tu chyba wkleic fotki wiec ja moge umiescic ^_^ http://ukash753.webpark.pl/thesims/tscreen001.jpg |
Wielkie dzięki! :D (To zaklęcie to piękna lub bestia)
----- Nie wiem czy u was też ale gdy inny sim pokonał mnie(odwrócił zaklęcie) moja simka stała się duchem-i już się nie odmieniła!-musiałam wyjść z gry nie zapisując jej <_< |
Mi się cos takiego nie zdarzyło. Ale jak jedna simka czarowała to źle jej to wyszło i nie tylko ona miała głowę osła ale i cała rodzinka
|
A ja najbardziej nie lubię dy mi nie wyjdzie ożywienie.Wtedy krasnal który miał się orzywić-zapala się -i muszę wzywać straż pożarną :angry:
|
Cytat:
|
Cytat:
|