![]() |
Budowanie
Mam problem z budowaniem w Sims 2 Podróże tzn. nie mogę budować wstawiać okien i drzwi ale tyko w hotelach jest jakiś trick czy cuś
|
Odp: Budowanie
Masz oryginały czy piraty?
|
Zły dział :((
Tylko w piratach nie da się budować więc już wiem ,że to pirat :/ |
wiem że piraty to te w których totalnie nie można budować. W domach normalnych i parcelach publicznych mogę budować, tylko w hotelach nie i niepiszcie mi o piratach
|
Zamień hotel na parcelę publiczną kodem: changelotzoning community
Zapisz grę i wyjdź do otoczenia. Wróć do parceli i wprowadź poprawki :) Po zakończonej budowie wpisz kod: changelotzoning hotel i Gotowe! Parcela jest już z powrotem hotelem! :) |
Przepraszam Was, ale to guzik prawda - tak a propos oryginałów i piratów.
Mam od pierwszego wydania Sims 1 do Sims 2 Osiedlowe Życie niemal wszystkie dodatki. Oryginalne, Empikowe i całkiem po bożemu. Niestety kolejny raz coś mi się skopało w grze i nie mogę budować. Mam dosyć reinstalek, strat rodzin itp oraz... epatowania oryginałami . Proszę pomóżcie. Co mogło się porobić? Ciągle coś się chrzani się. Przestaje mnie bawić The Sims i jest mi z tego powodu bardzo przykro. Zależy mi strasznie, aby wreszcie poczuć radość z gry. Pomóżcie pllisssss |
http://thesims2.ea.com/update/ próbowałaś zainstalować łatkę do podstawy?
|
Tak mam spatchowane wszystkie dodatki. Kiedy już zaczynam się cieszyć,że wszystko jest super .....zong
Wiesz,że ja nawet jeszcze postaci Maxisa nawet z Miłowa nie "ustawiłam życiowo" ? Jest mi bardzo smutno, bo może to niekoniecznie zdrowe, ale kocham tę grę. Mam lepiej niż dobry parametrowo sprzęt. Dodatki z netu ściągam jedynie z resource i to od dwóch konkretnych i niezawodnych projektantów. Nie wiem co juz mam robić. Trzy dni temu musiałam z tego powodu przeinstalować grę . Buuuuuuu |
A jakby zgłosic usterke do empika czy coś?
|
Przy Uniwersytecie nawet napisałam do polskiego EA, ale mnie spuścili. Nie ma mechanicznego uszkodzenia znaczy,że ja niedorozwinięta albo sprzęt niedobry. Nie bardzo widzę reklamację w Empiku.
Ja może nie we wszystkim kumata , ale zawsze pełna nadziei :). Sprzęt ,zupełnie przypadkowo, mam do dyspozycji na poziomie ok. Chyba znowu odinstaluję OŻ i zacznę instalację od początku. Tak bardzo chciałabym pocieszyć się i po prostu pograć.. Dzięki za to,że próbujecie pomóc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:08. |