![]() |
Dodatki
mam pytanie.
ponieważ posiadam całą kolekcje sims2 gier oryginalnych jednak nie posiadam tych dodatów z seri H&M światecznych szyk elegancja itp.. imam pytanie .. Czy te dodatki dodatkowe do gry są ważnym elementem przy wgrywaniu dodatków z netu?? czy nie ma toznaczenia. Po prostu nie kupowałam tych dodatkowych gier z ubraniami czy meblami bo uważam,ze lepsze dodatki można dostaćw internecie.. alenieraz jest npjakis dom do ściągnięcia i są podane jakie simy nalezy mieć.i w tym momencie są podane rownie ze z dodatka i..prócz gł. czy nie wystarczy mieć głownych gier..bez tych dodatków żeby można byłościagać wszystko z internetu? czy toże nie mam tych dodatków ma jakie s znaczenie??? proszę poradźcie jak to jest? |
Odp: Dodatki
jeśli chodzi o domy to nic nie stoi na przeszkodzie tylko nie będzie mebli z tych dodatków ale jeśli chodzi o meble z netu to niestety nie wiem!
|
chodzi mi o wszystko...
chodzi mi ogólnie czy dodatki te maja wpływ na ściaganie rzeczy z internetu.. rozumiem ze mająbo w sumie są rożne recolory na podstawie tych dodatków?? zgadza się? czy nie ma to wpływu nie rozumiem tego troche czy sąważne te dodatki czy nie przy sciaganiu rzeczy z netu |
Jeśli obiekt pobrany z Internetu jest stworzony na podstawie mesha dostępnego w takim mini-packu, to musisz posiadać tenże mini-pack aby obiekt pojawił się w grze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |