![]() |
Odp: Remont - Schludny dworek
Otynkowanie "PO" mi się zdecydowanie mniej podoba niż "PRZED", ale reszta (poza fatalnym dywanikiem w przedpokoju jest bardzo starannie i miło urządzona :)
Pozdrawiam :) EDIT: Taki drobny błąd to drewniane pozostałości po stawianiu schodów Ci zostały :D |
Hmm... Na pewno lepszy jest niż przed =p Fajnie, umiesz łączyć style, tylko nie podoba mi się ten dywan w przedpokoju bodajże... Taki niewyraźny ;p No nic, daję 9,5/10 ;]
|
Jak na pierwszy raz to jest dobrze ale nie chcę mi się dzisiaj pisać więc mam nadzieję, że ocena liczbowa Cię zadowoli 9/10!
|
Ty zmoro :P
Wystawiasz domek,a ja o niczym nie wiem?? Oj, dostaniesz ode mnie i Callineck :D Co do domku - podoba mi się "po" Trochę niewyraźny dywan, ale ca tam :P 10/10 |
Ty... normalnie to mnie nie denerwuj, bo nie tylko bardzo dobre FS robisz to jeszcze wszechstronnie sie rozwijasz :O I nawet się nie pochwaliłaś - teraz już wiem skąd te opóźnienia, a mówiłaś, że weny nie masz...
No dobra, skoro już na ciebie nakrzyczałam to zabiorę się do oceny :) Kolor bryły nie podoba mi się za bardzo - jest trochę mdły... Nie podobaja mi się tez kafelki w kuchni - kolor pasuje, ale za bardzo wzorzyste... Równiez kafelki w łazience na dole są nieładne, bardzo zimne, sprawiają nieprzytulne wrażenie... Z kolei nie widzi mi się połączenie tapety z podłogą na korytarzu... Teraz to co mi sie podoba - tak, jest coś takiego :D Lalka w salonie :) Meble kuchenne :) Biurko w gabinecie :) W sumie rozrywkowi simowie tam mieszkają skoro mają schowane butelki z winem :P Sypialnia :) Chociaz osobiście nie znoszę fioletu, ale akcenty są super :) |
Bardzo podoba mi się ten domek, mały i ładny ;) Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Zmiana elewacji na tynk podoba mi się . Wnętrze również , szczególnie kuchnia .
Dam Ci ocenę liczbową ( większość to lubi :D ) - 8/10 . |
Sama nie wiem nie zachwycił mnie zbytnio 6,5/10 ale i tak dobże nie ma się czym martwić :D
|
Fajny, tylko nie podobają mi się tapety i podłogi, i tynk na zewnątrz, ale 9/10 xP
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:44. |