![]() |
"Wystawna dostojność" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć chciałbym wam zaprezentować mój (chyba) 32 dom na tym forum ;)
Dom "Wystawna dostojność" to dom dla bogatego kawalera lub bogatej panny. Jest on urządzony, w miarę nowocześnie. Bryła jest prosta i zgrana. Przez wielkie okna domu wpada bardzo dużo światła przez co pomieszczenia są dobrze oświetlone. Płot okalający posiadłość jest wykonany z najlepszej jakości cegieł i drewna. Spis pomieszczeń: salon, przedsionek, 2 łazienki, kuchnia, salon na piętrze oraz sypialnia. Testowany: nie Parcela: 3x2 Koszt: 36 214 simoleony Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss |
Odp: "Wystawna dostojność" by kubuss
UWIELBIAM Twoje budowle :)
Trochę mi nie kwaszą te kafelki czarno białe w kiblu, ale reszta SUPER :) I szafki "poucinało" w kuchni :D |
Dzięki za ocenkę, tym razem wybudowałem coś większego :D, od poprzednich budowli.
|
Domek faktycznie wspaniały :) Może nie jest specjalnie nowoczesny, ale prosty i przestrzenny. Te kafelki w łazienkach nie za bardzo przypadły mi do gustu, natomias rekompensuje to reszta pomieszczeń ;)
Ocenka : 9,5/10 |
Taki domek bardzo poprawny . Wszystko na TAK oprócz łazienek ! :O ( szczególnie tej biało - czarnej mozaiki ! kubuss - litości , da się to zmienić ? :D ) .
|
Tak dużo domów robisz, że sam się zgubiłeś (;)) - ale to nic, zawsze przyjemnie mi się ogląda twoje projekty :D
Będę wtórna - przykro mi bardzo, ale równiez nie podobają mi sie czarno-białe kafelki w 1 łazience :( Poza tym pusto na podłogach ;) I przesunęłabym stół i krzesła w jadalni o jedną kratkę ;) Jeszcze jedna uwaga - mieszkańcy twoich domów to albo single albo małżeństwa - zrób chociaż jeden rodzinny dom, bardzo proszę :) Reszta - bez zarzutu z mojej strony :) |
No wreszcie coś nowego .
Bryła całkiem ładna i świetnie do nie dopasowałeś płot . Ogród trochę ubogi ale za to bardzo podobają mi się te grządki przy płocie . Wnętrze No cóż jak już wspomniałem wyżej wreszcie coś nowego ładne koloru dobrze dopasowane meble tylko mam pewne zastrzeżenie co do meble w kuchni które bardziej kojarzą mi się z klimatami japońskimi ale jakoś to przejdzie . Ale najgorzej wypadły ci obydwie łazienki puste i takie same kolory podłogi i dolnej części ściany które się za bardzo zlewają . Bryła 8\10 Ogród 7\10 Wnętrze 9\10 Ogół 8\10 Mam nadzieje że już tak pozostanie i zaczniesz robić coraz większe posiadłości/wille Pozdrawiam |
Z zewnątrz bardzo mi się podoba ;]
Natomiast w środku... ysss. Naliczyłam tylko 1 obraz! Litości. Ściany świecą pustaki. Dom jest taki suchy i bez wyrazu. W tym saloniki na piętrze jest okropni. 0 kwiatów, obrazów, czegokolwiek. Nie podobają mi się łazienki [błagam, zmień to ! xD ] Natomiast bardzo podoba mi się sypialnia. Taki nasycony czerwony, dodaje jej wyrazu. To wszystko, bez oceny liczbowej. |
Robisz niesamowite domki ale te łazienki ! -9,5/10
|
...Bryła i ogród prezentują się prześlicznie, naprawdę ładny dom...ale to tyle dobrego. W środku jakaś mieszanina stylów, praktycznie brak obrazów i tylko kilka roślinek. Meble są niedopasowane do koloru ścian, łazienka jest no...brzydka, bo co tam jest? Wanna, zlew i kibelek, lustro...ta mozaika daje po oczach. Albo ta sypialnia, łóżko i nic więcej, poza tą tragiczną komodą :( Ogółem dom wygląda na niezamieszkany. 2/10 (za bryłę)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:26. |