![]() |
the sims 2 na komórkę.
pisałam już o tym,ale postanowiłam napisać temat-będzie bardziej zauważalny. ^^
a więc: gram w sims 2 na komórkę i mam mały problemik: chcę zdobyć punkt kreatywności. klikam,żeby simka grała na gitarze. robiłam tak kilka razy i nie zdobyła punktu. w takim razie jak go zdobyć? albo ile razy trzeba grać na gitarze? ^^' |
Odp: the sims 2 na komórkę.
Nie pamiętam jak było to dokładnie ale wystarczy nacisnąć gwiazdkę i krzyżyk a sim będzie umiał wszystko i będzie miał mnóstwo kasy!
EDIT: To napewno było tak! Sprawdziłem to! |
robiłam już tak wcześniej,a ona ma teraz w aspiracjach,żeby zdobyć ten punkt.
więc co? ^^ |
a da się mieć dziecko i coś kupować?
|
Nie można mieć dziecka , pizze możesz zamówić przez telfeon.
@zelkam edit: jeszcze nie jest taka straszna ta data ;) |
Nie pragnę bawić się w MODA. Ale coś mi tu nie pasuje. To jest pod kategoria w której mówimy o THE SIMS 2 a nie o THE SIMS 2 MOBILE. Zama zobacz to są 2 różne silniki. Więc ten temat jest trochę zły. Bo przecież tu mówimy o problemach gry TH2 na silniku działającym na PC a ty mówisz o silniku na MOBILE.
A co do tematu to masz za mało pamięci na telefonie aby gra mogła zapisać twoje staty. |
Cytat:
|
Więc jeśli tak twierdz to porównaj sobie THE Sims 2 MOBILE a The Sims 2.
A co do tematu to jest problem z komórką więc może napisać na forum poświęconym jej komórce. |
@up : Nie wiem o co sie czepiasz, skoro tak naprawde nie ma o co . Nie ma gdzie indziej zalozyc tego tematu, bo jak juz zalwazyla nmin, takiego dzialu nie ma. I kazdy chyba wie na czym polga roznica miedzy jedna gra a druga.
|
Ok, to jest temat o problemie pewnego usera, a nie jaka jest różnica miedzy pecetem a komórką ._.
więc dajcie sobie spokój, ok ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |