![]() |
Odp: Czwarty domek by Iluvromance
Jak to pierwszy raz zobaczyłam pomyślałam ale ładny babciny domek. Po nastepnych zdjęciach spodziewałam sie wiecej ,no niestety nie chce cie urazić ale 'fatamorgana'...kompletny nieład.
Przykro mi. 3,5/10 Pozdrawiam.Sheba |
Właśnie...
Pomyślałam podobnie, jak Sheba :) Wyszedł taki dziwny mish mash. Nie podoba mi się umeblowanie. Firanki są nieładne. Kibel wystający z zasłony. Ręcznik moczący się w wannie. Natomiast bardzo ładna bryła i otoczenie. |
Mi osobiście najbardziej podoba się sypialnia. Odrzuca mnie jednak kuchnia z jadalnią. Po prostu mi się nie podobają. Salon i łazienka są nawet ładnie. Co do bryły - podoba mi się, lecz te kwiatki(?) moim zdaniem wyglądają trochę jak chwasty. Tak czy siak daję 7,5/10 bo ogólnie podoba mi się.
|
A ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to myślałam, że to simy 1 :o Jakie jeszcze mam zastrzeżenie do bryły? No cóż, cała jest maksisowa, zero oryginalności i za duży dach. Jeszcze taki biedny ogród do tego, szkoda pisać, przykro mi...W środku jakaś totalna mieszanina stylów, jednak sprawia wrażenie przytulnego za co plus, ale to wszystko. 5/10 na zachętę.
|
jakie masz dodatki?
troche rzeczy nie psuje do siebie, bryła troszkę nie dopracowana 4/10 |
Myślę podobnie jak Bjork a ona myślała tak jak Sheba! Jak na 5 dom to efekt nie jest zadowalający! Spróbuj wybudować większy dom może tam Ci lepiej pójdzie!
|
Bryła hmm zrobiona na szybko i automatycznie wstawiony i w dodatku ta elewacja zewnątrz .
Ogród kilka chaotycznie ustawionych drzew i krzaczków bez żadnego przemyślenia ale lepsze to niż nic . Wnętrze i tu już lepiej Hall z salonem Ten niebieski zupełnie nie pasuje do tej kwiecistej tapety . Meble prawie każdy w innym kolorze staraj się utrzymać wszystko w jednej tonacji . Kuchnia i jadalnia B. Ładnie ci wyszły ciepłe barwy i dobrze dopasowane meble. Łazienka też przyzwoita a sypialnia może być ale niczym nie przyciąga wzroku . Ocena Bryła 4\10 Ogród 4\10 Wnętrze 7\10 Ogół 5\10 Pozdrawiam i wie ktoś dlaczego nie mogę zmienić grubości czcionki dodawać hiperłączy itp. Klikam i nic się nie dzieje . |
Dom śliczny-120/120
XD Prosiłabym o linka ;) |
kowalino jeśli masz problem z hiperłączami to do mnie napisz pomoge :)
PS ludu strzeżcie sie bo oto montuje w powolnym tempie ale jednak juz moje nowe miasto w wersji pełnej :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:29. |