![]() |
Odp: Mexiss City by ziomal1992
No, no :)
Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do projektów :) pierwszy blok okazał się "prlowski", lecz ten następny... Cudo :) Wszystko ładnie urządzone, w takim "stylu". Dzięki Tobie mam ochotę zbudować sobie osiedle w Simsach :) Ile kosztuje metr kwadratowy? :> 10/10 Pozdrawiam! |
Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Widać, że włożyłeś dużo pracy w te bloki. Wszystko jest perfekcyjnie zaprojektowane i wykonane. I zrobiłeś naprawdę piękną i ciekawą prezentację :) 10/10, gdyby nie to, że nie wykraczam poza skalę, dałabym więcej :) PS: Gdybym była Simem, z przyjemnością bym tam zamieszkała :) |
Cytat:
Z niecierpliwością też nie, bo wiedziałam, że dasz coś niedokończonego, niedorobionego itd. Sorka, ale może już zaprzestań dawać pustych wnętrz, bo to się robi nudne? No - dodałeś dwie skromne fotki tzw recepcji :D Chociaż to wg mnie bardziej by się mogło nazywać świetlica z tym telewizorem :) I właśnie dlatego byłam ciekawa, jak sobie radzisz z wnętrzami. Kolory niby spoko (chociaż za ciemno, ale to kwiestia gustu), aczkolwiek zapomniałeś o tak istotnej rzeczy jak krzesło przy biurku...Czyli praktyczności z tego żadnej? |
bardzo ładne, wnętrz faktycznie brak i szkoda ale myśle że coś dodasz :P
bjork, jesli masz zamiar kogos obrazac w postach albo jest cos dla Ciebie nudne to lepiej nic nie pisz ... czytam forum i wszedzie (do kazdego projektu) sie doczepiasz... a Twoje myślisz ze są najlepsze... żal,,, |
Cytat:
w rzeczywstości w Krakowie,Poznaniu Warszawie od 7500-8300 pln :D |
Ucieszył mnie nieco fakt, że zmodyfikowałeś otoczenie wokół Bloku. Dałeś więcej zieleni. Teraz wygląda to jak W Miarę Gustowne Osiedle i lepiej niż wcześniej.
Nadal nie ma schodów wewnątrz, a skoro projektujesz z myślą o realnym świecie, myślę że powinny się tam takowe pojawić. Nie tylko ze względów bezpieczeństwa, ale choćby z racji czysto praktycznej - np. kilknastu mieszkańców wychodzi do pracy o tej samej godzinie i co wtedy? Dachy mają zbyt jednolitą kolorystykę i nie wygląda to dobrze. Wnętrze. Okropne. Zimne. Ciemne. Ponure. Nijakie. Nie kapuję o co chodzi z tymi bonusami dla mieszkańców. Przy zakupie mieszkania, raczej by mi zwisało czy dostanę 'Plazmę' czy nie i uważam takie uszczęśliwianie na siłę za niepotrzebne. 5/10 za całokształt. PS. Cieszy fakt, że wziąłeś sobie do serca niektóre uwagi użytkowników i wcieliłeś je w życie, ale za taką cenę jak podajesz ani ja ani mój sim nie zdecydowalibyśmy się na zakup. |
Ciekawy jestem, ile zapłaciłeś inspektorowi budowlanemu za odbiór tego bubla. Brak schodów, wydzielonych pomieszczeń i brak łazienek dyskfalifikuje ten budynek do użytku.
Wnętrz nie ma, więc ocenię bryłę i otoczenie. Całość jest przeogromna, przez co ma się wrażenie, że jest to mrówkowiec dla bogatych. Sama bryła jest banalna i nie grzeszy polotem. Równomiernie wstawione okna przywodzą na myśl wielkopłytowe pudła, meteriały elewacyjne są tanie i niedbałe. Całość nadaje się raczej na mieszkania komunalne niż na luksusowy apartamentowiec. O ile ktokolwiek dopuści to do użytku.... Ocena 3/10 (za pracę włożoną we wstawianie tylu ścian) |
Cytat:
Co do budowli to mi się bardzo podobają ale ta recepcja jest taka mało recepcyjna! Zdecydowanie powinieneś wywalić telewizor a kanapy ustawić w jednym, rzędzie ale 2 które stały by 'przy brzegu' powinny być na ukos! |
Nie, no fajne te bloczki, tylko ciągle brakuje mi wnętrz, a recepcja taka nie za bardzo... ogólnie łądnie i fajny pomysł z tą firmą :) 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:43. |