![]() |
Odp: Pierwszy domek by zelkam
No to ja zacznę :)
Jak na pierwszy domek to całkiem,całkiem :) Bardzo ładny wystrój, podobają mi się kolory użyte. Śliczny ogródek :) Jedyne co mi się nie podoba to bryła... Ogólnie ładny i mogę dać Ci 9/10 widać,że się napracowałaś... PS trening czyni mistrza! :P |
Dziękuję niepokorna za ocenę, ale gdzie ty widzisz OGÓRKA?
|
Jak na pierwszy domek, jest świetnie!
Nie podoba mi się tylko zewnętrzny domku. Mogłyby być inne okna bardziej równomiernie rozmieszczone, dach bardziej spłaszczony, a i trawa mogłaby być bardziej zielona ;) A i pomyśl: nie wkurzałoby Cię to, że musiałabyś przejść pół ogrodu tylko po to, by zjeść śniadanie? (chodzi mi o altankę) Reszta fajna, chociaż najmniej podoba mi się sypialnia gospodarzy. 8,5/10 |
oj, miało być ogródek :P
|
Może chciała napisać ogródek xD Ja też nie widzę tam żadnego ogórka. Podoba mi się 10/10
:D |
No proszę Zelkam, Zelkam...
Bardzo ciekawa prezentacja :) Co prawda trochę ją psuje ta bryła i niektóre meble z neta mi się nie podobają, ale ogólnie to tak po pierwszym spojrzeniu super. A szczególnie OGÓREK bardzo ładnie Ci wyszedł :D |
bryla nie zachwyca, ale srodek calkiem fajny, przytulny... podoba mi sie sypialnia gosci i sypialnia gospodarzy domu i altanka. tylko z tych zdjec troszke malo widac, moglas dac rzuty. dalabym moze 8,5/10 cwicz dalej ;D
|
Rzuty zrobiłam, tylk trochę male, a co o brył, nie umiem robić ładnych Może dacie mi jakieś rady?
|
Baaardzo mi się podoba. Gdybym ja tak potrafiła
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38. |