![]() |
Europejska Kamienica okiem Thriller [update] [BRAK ZDJĘĆ]
0123456789
|
Odp: Europejska Kamienica okiem Thriller
nie jest źle ;d ale przestaw detale tekstur chodzi mi tu o ściany na najwyższy .
|
jakie masz dodatki ?
fajna kuchnia i pokoj z komputerem :) napisz skąd masz:) haughton: w tym dziale nie pytamy o dodatki! klik |
Tak...
Ogólnie mi się podoba, ale... Tapeta w sypialni - paski, lóżko - kwiatki, czyli trochę nie pasuje... W łazience nieładna ta niebieska tapeta... i wg mnie nie pasuje... Na podłogach (jadalnia i gabinet) przydałby się jakiś kawałek dywanu chociaż pośrodku dla ocieplenia wnętrza. Ładne meble kuchenne :) Bardzo fajne dodatki, szczególnie w gabinecie :) W salonie trochę nie widzi mi sie ten biurowy regał. |
Wzorzyste pokrycia ścian bardzo pomniejszają pomieszczenia i jednocześnie wprowadzają wrażenie chaosu . Brakuje klimatycznej płynności .
Ładnie dobrane meble i duży plus za zastosowanie w aranżacji przedmiotów dekoracyjnych dzięki , którym chłodna atmosfera domu została przełamana . Z pomieszczeń najfajniej wyszedł Ci gabinet . Uogólniając - całość bez rażących błędów aranżacyjnych . :) |
Bardzo ładnie, ale mam jeszcze kilka uwag w dodatku do tych które już były. Nie biję - daję rady:)
Przydało by się trochę dużych okien, albo co najmniej więcej tych małych bo np. w sypialni jest zbyt przytłaczająco. Nie przez tapetę ale właśnie brak okien, przynajmniej mi się tak wydaję. W niektórych miejscach trzeba trochę więcej kontrastu, bo jest trochę blado i luźno np. w przedpokoju (raczej lepiej by było z ciemniejszymi ścianami a w salonie z jaśniejszą podłogą). Pozdrawiam, Shaarl. |
Nie, bić Cię tu nikt nie będzie ;) Bo jest całkiem ładny. Zmieniłabym tylko drzwi wejściowe, bo są ohydne *_* Troszkę za szaro, więcej okien a widok z góry możesz sobie zaznaczyć taką ikonką na panelu w trybie budowania lub kupowania, gdzieś tam obok funkcji burzenia, zakraplacza itp.
Pozdrawiam i życzę powodzenia ;) |
Jeja, jaka fałszywie skromna osoba :D
Szczególnie to: "Nie umiem robić zdjęć"... Wiesz, nie to, że nie mam żadnych zastrzeżeń, bo jakbyś dała włączone światła przy robieniu zdjęć, wyglądałoby przytulniej i ładniej (wiem, to od gemmy. No i paski na ścianach są psychodeliczne i jakoś tak mi się nie podobają, ale jak na pierwszy projekt to jest bardzo SUPER :) Thriller i bardzo Cię przepraszam za chwilowe zamieszanie ze zdjęciami Przez pomyłkę zedytowałam Twojego posta, ale chyba wszystko naprawiłam Jak masz jakieś zastrzeżenia, to daj znać na PM - poprawię i jeszcze raz sorka... |
Dom bardzo zimny i surowy, czyli zupełnie nie w moim guście ^^. Kolory niekiedy zbyt ciemne i jednolite, co sprawia, że pomieszczenia wyglądają mdławo. Bryły nie oceniam, co jest zrozumiałe. Najbardziej podoba mi się sypialnia i łazienka, choć nieco odstają od reszty domu. Pomimo tego, niebieskie ściany to dla mnie wielki plus. Cóż, ogólnie dosyć mi się podoba, a mój gust nie ma tu nic do rzeczy.
|
miejscami w pokojach jest trochę za ciemno. powinnaś dawać albo więcej okien albo oświetlone zdjęcia nocą. jakby lekko ponury salon. wnieś więcej "radości" do wnętrza i będzie na pewno lepiej.
podsumowując: jest dobrze ale zwróć uwagę na wymienione przeze mnie powyżej błędy. 6,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |