![]() |
Odp: Fotki wnętrz naszych domków Simowych =]
Temat ma złą nazwę i jest w nieodpowiednim dziale. Przenoszę i zamykam a autora proszę o PW z propozycją zmiany nazwy tematu, wtedy zostanie on ponownie otwarty.
Cytat:
|
Odp: "Aleja wesoła 6, przytulny dom"
Ładnie i starannie wykonany dom ;)
Ciekawie dobrane dodatki i kolory. Nie jest napaćkane tak jak u innych (tu ru ru... nie powiem u kogo :D) . Z zewnątrz pomysłowo. Podoba mi się ta kompozycja kwiatów. To, że są ze sobą jakby połączone... Jest dobrze, a nawet świetnie. 9/10 Pzdr. |
Brak mi trochę rzutów, sama zauważam jak to jest ważne. Nie wiem więc jak dobrze zagospodarowałaś pomieszczenia.
Ogólnie bardzo przytulnie - racja. Podoba mi się też kolorystyka. Poproszę Cię bardzo żebyś na PW podała mi adresiki stron z których masz te dodatki ;) Widzę tu trochę SimsInParis, ale nie tylko xD Pozdrawiam... aha, ocenka ! 8,5/10 |
Wielkie dzięki dzięki =]
"Flavour" zrobie fotki rzutu i napewno dodam =] |
Ty chyba na serio masz jakieś zamiłowanie do kwiatków,
co szczególnie udowodniłaś z przodu domu i na parapecie w salonie . Nie będę się rozpisywała: dom pęka od dodatków, ale nie mam nic do tego . Podoba mi się kolorystyka . Nawet można by powiedzieć, że niektóre pokoje wyglądają naprawde realistycznie . Aż poczułam się jakbym naprawde tam była . W sumie nie mam zastrzeżeń . Podoba mi się . ;] |
Bardzo ładny dom. Dobrze dobrane kolory i obiekty...
Świetnie wyglądają schody za lodówką:D 10/10 |
Hehe Fajnie. :) To dobrze że poprawisz swoje błędy... xd Jeszcze ich nie widzę, ale czekam. Jak będzie ładnie to podwyższam do 10 XD
|
BRYŁA Bardzo ładna dawno nie widziałem tak dobrej bryły w klasycznym stylu .ale dałaś tylko zdjęcia od frontu domu .Jestem ciekaw jak prezentuje się z tyłu dom .
OGRÓD Znów mało ci widać 2 zdjęcia przedstawiające kilka grządek i widoczny kawałek drzewa podoba mi się ale trochę za mało radze dokończyć ogród z tyłu domu jeśli jest jakieś miejsce . WNĘTRZETrochę mało zdjęć niektórych pomieszczeń np. sypialni . Choć dom sprawia wrażenie dużego zewnątrz w środku jakby jest trochę przyciasno . Używałaś bardzo dużo dekoracji co sprawia że żaden kąt nie jest pusty . Ogólnie b.podoba i to jeszcze twój pierwszy dom nie spodziewałem się że zobaczę coś tak pięknego . OCENA BRYŁA Ocenie to co widzę z przodu a ponieważ b. podoba to 10\10 ale jak wspominałem chętnie zobaczę resztę bryły OGRÓD 7\10 [/b]WNĘTRZE[/b] 9\10 OGÓŁ 8.6\10 Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. |
Bosko, bosko i jeszcze raz bosko.
Domek tak realistycznie urządzony, że normalnie aż brakuje słów :) 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:28. |