![]() |
Bazar Waijun™ [BRAK ZDJĘĆ]
Hej. Chciałem wam pokazać moją nową budowle.
Nie jest to typowy bazar ,ma tylko taką nazwę :D. Jeśli wam się spodoba pisać a dam do pobrania. Kolorystyka dobrana z moich dwóch ulubionych kolorów.(miał być złoty ale nie ma :( ) Nazwa:Bazar Waijun ™ (ciekawostka:Waijun z Japońskiego Wolność) Typ Parceli : Publiczna Więcej działania mniej Gadania :D Robiłem dużo zdjęć więc może jakiegoś zabraknąć :( Jeśli zabraknie będę edytować. Tak tak wiem fotograf ze mnie nie najlepszy :( Jeśli chcesz tylko napisać nie umiesz budować lub Nie podoba mi się i bez oceny to nie pisz wcale. Koniec. Zapraszam do Ocenienia. ;) |
Odp: Bazar Waijun™
taki nijaki no nie ma nic fajnego sorka
|
To chyba twoja najlepsza budowla ale jest jeszcze parę niedociągnięć. Na zewnątrz te ławki są okropnie rozstawione i ten chodnik jest byle jak położony. Te budyneczki to takie pudełeczka jakby. Powinieneś dodać miejsce gdzie można coś przegryść. Te 'domki' mają zawysokie dachy. W toalecie damskiej nie najlepiej wyglądają niebieskie kibelki. Ogólnie może być. 6/10 na zachęte!
|
Dominic jest takie miejsce ,ale nie ma go na zdjęciu.
jak znajdę będę edytować bo daje domy na dwa fora. |
po pierwsze ten bazar jest jakoś uderzająco podobny do bazaru Bjork . Jak już ktoś zauważył dachy są trochę za wysokie i z zewnątrz nie jest to najlepiej zagospodarowane. W środku również poszczególne elementy się ze sobą gryzą, no i nie podoba mi się szczegolnie dyskoteka. Ja wiem, że to dyskoteka, ale jakoś za kolorowo tam. Chyba za dużo tego parkietu dałeś.
|
avenly Coś napisałem!
Nie oceniasz nie pisz lepiej. |
Cytat:
Parkiet zbyt duży... Najbardziej podoba mi się spożywczak ;). 6,5/10 |
Cytat:
Właśnie... Jest tak pusto... nie wspominam już o kolorach, dachu i wolnej przestrzeni, którą można było zaaranżować w masę ciekawych rzeczy! Jakieś boisko, restauracja, kawiarnia, ogród, którego tutaj brakuje... Cienko, cienko. 3/10 Cytat:
edit: przepraszam, że post pod postem. |
Ludzie znosze krytyke ale chce oceny liczbowe !
|
Inspiracja, inspiracją, ale wg mnie to po prostu nieudana kopia
Mogłeś się bardziej postarać - chociażby zmienić kolory ścian, dachów... cokolwiek... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:10. |