TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Posiadłość Cartagina by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48072)

Wielebny 26.11.2008 20:12

Posiadłość Cartagina by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ]

Witam Po tej długiej przerwie w projektowaniu domów a mianowicie ponad pół roku zamieszczam swoją kolejna prace .
Skąd te przerwa . Otóż pod koniec maja miałem problemy techniczne z komputerem a mianowicie spaliła się karta graficzna i jak twierdzili informatycy ze sklepu także dysk twardy został uszkodzony więc po tym incydencie straciłem wszystko co było związane ze simami . A miałem na ukończeniu 2 projekty .
Po tym bolesnym ciosie musiałem zacząć wszystko od nowa instalacja gry i ściąganie dodatków co zajęło mi bardzo dużo czasu .
Ale teraz gdy wszystko wróciło do normy mogę dalej projektować .
Przejdźmy Do Domu
Posiadłość Cartagina to nie duży dom położony na tropikalnym wybrzeży .
Urządzona w stylu nowoczesnym ale starając się zachować ciepłe barwy .
Jestem osobiście zadowolony z mojego projektu i mam nadzieje że i wam się spodoba .

Cena Domu 380 000 $

i jeszcze jedno Dom Nie Będzie Do Pobrania ze względu na dodatki z płatnych stron .

No i na tym skończymy .
Niestety zapomniałem dać zrzuty .
Dodam w najbliższych dniach .

Pozdrawiam
Kowalino

Björk 26.11.2008 20:21

Odp: Posidłość Cartagina

Tyle czasu czekałam, żeby zobaczyć coś fajnego...
i czuję się bardzo rozczarowana...
Bo takich samych nowoczesnych wnętrz widzialam już setki :(
Nie to, że coś jest źle, ale po prostu mam wrażenie, że było.
Za to bardzo podoba mi się ogród, plaża i w ogóle całe otoczenie :)
Pozdrawiam :)

kubuss 26.11.2008 20:25

Ten dom jest po prostu zarąbisty ;) Bryła jest po prostu cudna. Jednak są małe uchybienia takie jak: za długie lustro w sypialni czy wanna, a koło niej mega duże okna :D Ale ocena i tak 10/10.

pozdrawiam:
kubuss

Mexiss 26.11.2008 20:26

poprostu genialne :D
1000/10 :)

dżin. 26.11.2008 20:55

Czadowy dom, Każdy twój dom mnie zachwyca, 10000000,343/10
:):)

Liv 27.11.2008 15:09

Teraz już wiem, dlaczego ten dom tyle kosztuje :) (strasznie byłam zdziwiona tą ceną- moje domki wartością właściwie nigdy nie przekraczają 100 000)
Jestem zachwycona. Ten busz wokół domu, plaża... Urocze, naprawdę :). Przypomniało mi to pamiętne czasy grania w Beach Life :D
Wewnątrz, modern aż miło :). Miałam tylko kilka drobnych zastrzeżeń, jednak plusy znacznie przeważają nad nimi, dlatego też nie będę wymieniać.
Ocena- oczywiście 10/10

Fiorella 27.11.2008 15:13

Wspaniała posiadłość. E takim śródziemnomorskim stylu z przestronnymi, nowoczesnymi wnetrzami. Uwielbiam takie. I jeszcze jedno - cudowny ogród, po prostu jak w bajce.
W ogóle z zewnatrz się przezentuje znakomicie.
Ocena: 100000000000000000000000000/10

Vanitas 27.11.2008 16:10

Ja podobnie jak Bjork jestem zawiedziony i kompletnie zgadzam się z tą opinią. Wydaje mi się, że te wnętrza już gdzieś widziałem. Z zewnątrz jest faktycznie super. Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz.

Wielebny 27.11.2008 16:45

Dziękuje za oceny ,
Co do uwag
Nie wzorowałem się na żadnym projekcie wnętrza Budowałem z tego co mi najbardziej pasowało a po za tym jeśli ktoś użyje jakieś meble w swoim domu to nie oznacza że od razu zarezerwował je do swojego projektu i już nikt nie może ich użyć w swoim i oczywiście że się nie obrażę to na czym mi najbardziej zależy to bryła i ogród i ciesze się że wam się podoba
Pozdrawiam

Sweet.Dreams 27.11.2008 17:31

No, cóż by tu dodać
Świetnie jest
9,8 (bo czegoś tu brakuje)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:56.