TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Park Herzoga [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48140)

ulmille 29.11.2008 17:31

Park Herzoga [BRAK ZDJĘĆ]

Joachim Herzog, znany filantrop, pisarz i lokalny działacz, w swoim testamencie wyraził wolę budowy miejsca, które będzie słuzyło mieszkańcom swojego umiłowanego miasta. Powstały w ten sposób park jego imienia po dziś dzień jest miejscem spotkań lokalnych artystów i mieszkańców, którzy relaksują się w tym zacisznym miejscu. I mimo, że w dzisiejszych czasach musi on konkurować z galeriami handlowymi, pojedynek ten wciąż wygrywa...

treys 29.11.2008 17:50

Odp: Park Herzoga

utrzymałeś tu niesamowity klimat, jestem pod wrażeniem.
roślinność pięknie współgra ze wszystkim. świetne zdjęcia.
10/10

ZuuZaa 29.11.2008 17:55

ooo ulmille nareszcie nowa praca <3
jak zwykle perfekcyjny XD 10/10

vibratoria 29.11.2008 17:57

Oto arcydzieło sztuki klasycznej, które przenosi nas do świata ciszy, błogości i szczęścia.
Wnętrze podoba mi się mniej. Ale ten Ogród. Przepiękny. I sztalugi, scena, ławeczki, fontanna... Cudownie dobrane oświetlenie. Wszystko idealnie skomponowane. Pozostaje puścić sobie Czwartą Symfonię i zatonąć w marzeniach.

Padam do nóżek Architekcie ulmille.

Souris 29.11.2008 18:12

TO JEST PRZEPIĘKNE (a ty dobrze o tym wiesz :D), nigdy nie widziałam tak świetnie użytych mebli maksisa i ...i w ogóle. Całość wygląda jak prawdziwa 10/10 oczywiście

Castaway 29.11.2008 18:28

*całuje rączkę i pastuje buciki*
Cudo! Miejsce w którym można się wyciszyć, przemyśleć pewne sprawy.
10/10

Gio 29.11.2008 18:35

Jak zobaczyłem autora, to już mialeś pewne 8/10 :D
Późnie, gdy wyświetliły mi się pierwsze zdjęcia, stwierdziłem, że takie coś nie może pochodzić ze simsów. Przecież to jest genialne! A środek pomieszczenia jest genialny, ten sufit mnie oczarował... Cudowne, cudowne....
Nawet otoczenie parceli współgra z parkiem. Bosko! Naprawde, kłaniam się do stóp.
Zazwyczaj nie szaleję z powodu czegoś zrobionego w simsach, jednak teraz zaszaleję, A co będę sobie i Ci żałował.

11/10

Ale szal?, co nie?! Normalnie jedynastkę dostałeś. Brawo, brawo!

cerastes 29.11.2008 18:47

Projekt na miarę wyjątkowo nieprzeciętnego talentu !
Architektoniczna perła na Forum !
Wspaniała , wyrafinowana aranżacja .
Kompozycja jest tak przepiękna , iż w pełni zasługuje na miano " artystycznego dzieła " , które mogło powstać w grze .
Styl architektoniczny budowli doskonale komponuje się z architekturą ogrodową tworząc niesamowitą atmosferę .
W doskonały sposób wydobyłeś urok klasycznego piękna ! :)

Przeglądając Twoje projekty myślałam , że preferujesz wyłącznie modern , tymczasem udowodniłeś znacznie szerszy zakres umiejętności . :)

legolas 29.11.2008 19:31

Fajne Fajne!!!
Ale w stawie nie podoba mi się ta lampa i ta rzeźba co jest na dachu 9,5/10

Wielebny 29.11.2008 20:01

Już tak dawno nie widziałem projektów w twoim wykonaniu że już zapomniałem jak świetne budujesz bryły domów .
BRYŁA
Bardzo ciekawa . Typowo rzymska o ile się nie mylę i świetnie komponuje się w otoczenie .
OGRÓD
B.ładny . + za to że zrobiłeś go nie używając kodów . Przynajmniej nigdzie nie zauważyłem.
WNĘTRZE
Przepiękny gustownie zaprojektowane aż chce się usiąść poczytać książkę i wypić kawę
Ogólnie to B.ładny projekt
OCENA
BRYŁA Zasłużone 10\10
OGRÓD 9\10
WNĘTRZE 9\10
OGÓŁ 9.6\10
Pozdrawiam i mam nadzieje że niedługo zagości na forum kolejny projekt.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:36.