![]() |
Odp: Doms "Normalny"
Na pewno jest lepiej!
Rada dla Ciebie włączaj światło. Co do domu podoba mi się bo Maxis za co + 8,5/10 :) Czekam na następne |
Dom "Normalny" jest faktycznie klasyczny i raczej nie wprowadza nowych rozwiązań architektonicznych... Ale na szczęście na nie bierze się tego zbytnio pod uwagę ;) Ogólnie nie wygląda źle, ale na szególne brawo to raczej nie zasługuje. Jedynym plusem to to, że udało ci się go zbudować bez dodatków z neta...
Bryła wygląda nawet dobrze, ale reszta trochę mnie przeraża. Po pierwsze innym razem nie rób tak kontrastowego otoczenia dla basenu. Te niebieskie płytki wyglądają strasznie. Za to w środku dużo ładniej, chociaż pusto, ciemna i dla odmiany powiem że za mało miejsca. Mam nadzieję, że moja opinia cię ani nie uraziła ani nie zniechęciła do dalszej pracy :)) |
Pracuje nad nowym domem mam pytanie czy będzie wygladało żle brzydko ochydnie jak dam zieloną trawe na posesji pustynnej
|
Szczerze mówiąc to tak :) Jeśli jest pustynne otoczenie to i podwórze. No chyba, że planujesz olbrzymią wille z nawadnianym trawnikiem :D
|
Ten pierwszy domek to trochę rzeczywiście Ci nie wyszedł... Ot taki do grania, ale pod względem kolorystycznym był przerażający :)
Ten za to niczego sobie :) Trenuj dalej, jestem ciekawa Twoich postępów :) Pozdrawiam |
Cóż. Robisz zbyt bardzo maxsiosowe domki, rodem z pierwszych wydań TS2, a postynia wszystko potęguję, więc radzę, przenieś się do Miłowa ;)
A teraz o domku. Bryła nie zaciekawa, ale jak na Ciebie, to najgorzej nie jest. Nie podoba mi się ta kuchnia- tak jakoś nienowocześnie jak jest w innym pomieszczeniu. I koło basenu nie musi być wszystko pod kolor. Lepiej by wyglądało, gdby np. leżaki były te drewniane, zjeżdżalnie żółta. Należy trochę poeksperymentować :) Moja ocenka to you to 6.7/10. Pozdrawiam! |
Brdzydka bryła, ogród pusty, salon pusty, jakaś roślinka czy co by się przydało, kuchnia mała ale fajna, tylko pokrycie ścian tak nie bardzo pasuje, raczej do łazienki sie ono nadaje, przedpokój - podłoga jest okropna, sypialnia taka sobie, łazienka nie zbyt ciekawa. Dom nie bardzo mi się podoba
2/10 |
Atlantis wiesz aj mam mało pamieci i RAMU więc nie moge wejść do miłowa a to moge dać zieloną trawe na posesje pustynną
|
Ja w Twoim wieku budowałam domy dużo, dużo lepsze.
2/10 P.S. Naprawdę. Nasze forum zamienia się w dzieciarnie. -.- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:25. |