![]() |
Dom przy ulicy Green 2 [BRAK ZDJĘĆ]
Kolejny domek, który ma już troche miesięcy... ale jakoś mnie wzieło ostatnio na pokazanie tu kilku domków. No i tak, wiem że troche przesadziłam z tymi roślinkami dookoła domu i pokój dziecka troche za różowy, w salonie jakieś pustki :D
Ale czekam na wasze opinie. |
Odp: Dom przy ulicy Green 2
Prosty i fajny. Szczególnie mi się podobają obie sypialnie, natomiast kwadratowy staw już nie jest tak bardzo OK :)
|
Bardzo podoba mi się bryła. Ten taras jest świetny! W środku wydaję mi się trochę pusto. Dam 8/10 :)
|
Salon rzeczywiście nie emanuje realizmem i przytulnością, nie podobają mi się podłogi i tapety. Łazienka też nie za bardzo. Niech będzie 7/10
|
Szafka w łazience, biablo przed domem, dach z którego woda leci na ściane, tapety i sypialnia dziecka to pomyłka jest jakaś ;P
Ogolnie troche pustawo mi sie wydaje miejscami, ale ogrod spoko, malo uzyteczny, ale jest. Ogolnie 5/10 daje. Fajnie ze to nie modern, ale niczym nie powala. |
O matko jakie to żadne.
|
Sypialnia mi się podoba, ale pokój dziecka już nie, salon jest za pusty i za wielki, w kuchni nie pasuje stół, w łazience nie podoba mi się wiejska umywalka. Bryła za bardzo klockowata.
Ocena: 6/10 pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Sora, ale jeśli nie masz nic sensownego do pisania to po co piszesz? Normalnie przedszkole mi się przypomniało... Jak wydoroślejesz to wtedy zacznij komentować. ----- innym dziękuje za normalne wypowiedzi :) --- Cytat:
EDIT: Nie będe pisała nowego posta. Dignity - potrafię przyjąć krytykę, ale jeśli ktoś pisze coś co w ogóle nie ma żadnego znaczenia, to co to za krytyka? |
@up: umarłam .
Dom taki zwykły, nie w moim stylu, nie pasuje nierozpakowany prezent od pana Humbla na blacie w kuchni :P. |
Cytat:
Niestety, ale ten domek jest strasznie zwyczajny. Nie ma w nic co by go wyroznialo. No chyba ze ta sztaluga ktora zmoknie na deszczu - to bylo rozsadne posuniecie :) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |