![]() |
Odp: lokale handlowe Mexiss City----> budynek nr 5
W biurze coś mi nie pasuje... (np. ta zieleń w łazience i kuchni ładnie, ale nie pasuje a i to pomieszczenie główne jest za duże)
Ale mam za to więcej do powiedzenia jeśli chodzi o Kitchens Center.. A mianowicie: Jeśli chodzi o tą główną salę ze sprzętem, to wygląda to conajmniej źle! Wiem, że to sklep i powinno być dużo wystaw, ale ja raczej wolałabym przedstawienie kuchni w formie różnych pomieszczeń, ale każdy z inaczej ułożonym sprzętem, kolorystyką, klimatem i np. dodatkami jak to jest w niektórych sklepach A to tyczy się obydwu lokali: Puste ściany! (to tyle) Oceny nie dam |
Nie jest wspaniały ten budynek, ale mimo to podoba się mi :) Biuro trochę puste i nudne, ale za to kitchen center całkiem niezły xD
|
Nie podoba mi się, za pusta i w ogóle.
pozdrawiam: kubuss |
"w tym temacie pokaże wam 2 lokale handlowe z budynku nr. 5 Mexiss City"
Po nr nie stawia się kropki. Co do tematu: z zewnątrz wygląda dość fajnie, jednak wnętrze nie prezentuje się najlepiej. I co robi ten dywan w tym pokoju z komputerami? Jeśli to ma być modern, to zdecydowanie nie pasuje. To samo w kąciku jadalnym i w łazience. W Kitchens Center panują zbyt duże pustki. A ściany i podłogi mogły być inne, a nie szare :/ Bez oceny. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:37. |