![]() |
Chatka św.Mikołaja [BRAK ZDJĘĆ]
Chatka św. Mikołaja i jego żony Mery.
Koszt: 134.400 Spis pomieszczeń: - hall - kuchnia - łazienka - sypialnia - wypoczynkowy - salon tv - gabinet |
Odp: Chatka św.Mikołaja
Jeej, super. Pięknie! Najbardziej podoba mi się ten hall, czy tam salonik i kuchnia, zwłaszcza ten stół. Ale poza tym też nic dodać, nic ująć. Poprostu niesmowicie, aż mi słów zabrakło. Chyba się domyślasz... 10/10 Pozdr. :)
Aha, a jeszcze na ostatnim zdjęciu zauważyłam tę panią Mikołajową ;) co głaszcze renifera, czy one są prawdziwe i służą te sanie jako "samochód" ? |
Podoba mi się wykonanie wnętrz - natomiast gdyby nie śnieg, to wydaje mi się, że dach i ogródek prezentowałyby się dosyć miernie ;)
|
Bardzo podoba mi się wyrafinowanie w umeblowaniu ! ;)
Wnętrza są przepełnione pięknymi meblami i dekoracjami . :) |
Piękna :) Zarówno bryła,jak i wnętrza mnie zachwyciły,wnętrza w szczególności-idealnie udało Ci się zachować klimat z leksza zapyziałej Mikołajkowej chatynki :)
|
Fajny domek, taki mikołakjowy :D podoba mi się, można powiedzieć że wszystko do siebie pasuje, jedyne co mi się nie podoba to dywanik w łazience obok wanny, cała reszta jest bardzo fajna.
|
Bardzo przytulna. I co najwazniejsze pasuje do św. Mikołaja. To mi sie podoba.
Chociaz zgadzam sie z Bjork - bez śniegu ogródek to chyba by marnie wygladał... I mogłas dać taka prawdziwa choinke z bombkani zamiast tej świetlistej przed domem. Ocena: 9/10 |
Super naprawdę ale dla mnie 9/10
|
Wow, jestem pod wrażeniem! Otoczenie, jak i wnętrze domu ogromnie mnie zachwyciły. Wszystko jest takie przytulne i na pierwszy rzut oka widać, że mieszka tu Mikołaj. Kolorystyka, meble... Wszystko idealnie dopasowane.
10/10 |
Super!
Tak ciepło, miło i przytulnie Cudne ozdoby i wszystko ma taki świąteczny klimat Ps. Napisałabym więcej, ale co ja będę powtarzać po innych.. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:54. |