TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Park Waterfall by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48370)

Wielebny 10.12.2008 18:53

Park Waterfall by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ]

Witam chciałem dziś przedstawić swój kolejny projekt z początku miał być zwykłym lasem plus staw ze zerową ingerencją człowieka czyli natura jednak porzuciłem ten pomysł i owy projekt przerobiłem na Park z małym barem nad stawem .

Inspiracje - Do stworzenie tego parku zainspirowały mnie planty z mojego miasta [ podobna jak w Krakowie ] oraz Pałac w Pszczynie z pięknym ogrodem zachęcam do zobaczenia bo na prawdę piękne miejsce .
Koszt Budowy - ok. 320 000 $
Do Pobrania - Nie
Wstęp

I na tym skończymy
Pozdrawiam

Björk 10.12.2008 18:56

Odp: Park Waterfall

Ha a ja część widziałam ;)
Musiałam się pochwalić i być pierwsia ;)
No ale całość jeszcze lepsza. Te wszystkie smaczki - kwiatuszki, kaczuszki, łódki, wysoka trawa - świetny jest ten "barak", jak to go nazwałam.
Perfekcyjne zdjęcia :)
I wiesz co Kowalski - nawet te ogrodzone ścieżki się super prezentują.

vibratoria 10.12.2008 19:11

Mistrzu Kowalski. Kolejny projekt Twojego autorstwa i nie mam się do czego przyczepić. Park jest zrobiony perfekcyjnie. Pokazałeś piękne, urokliwe i zaciszne miejsce, z dala od miejskich hałasów i spalin. Miejsce, w którym można odpocząć. Tak sobie usiąść pod drzewem, czytać jakąś fascynującą powieść albo obserwować taflę wody i słuchać szelestu liści i śpiewu ptaków....
Jestem zauroczona Twoim dziełem i z czystym sercem daję 10/10.

PS: Kolejny raz udowodniłeś, że jesteś (obok haughtona) mistrzem w zagospodarowaniu terenów zielonych.

Rainbow 10.12.2008 19:12

O jaaa...ale realistycznie to wszystko się prezentuje ;) Na Twoim miejscu "zainwestowałabym" w terejny z neta-przez te cholerne Maxis ten imponujący park traci swój urok! :P

Liv 10.12.2008 19:43

Boże, to jest BOSKIE!!!
Najpiękniejszy park, jaki kiedykolwiek miałam okazję podziwiać.
Zazdroszczę Simom- sama chciałabym w takim wypoczywać ;) Oglądając zdjęcia z tą drogą, przypomniały mi się ubiegłoroczne wycieczki po lesie w mojej wiosce wraz z kumpelami :). Tylko wiadomo- tam wokół drogi nie było kwiatów, latarni, ławek ani odgrodzenia ;)
Człowieku, masz talent :)
10/10, chociaż to i tak za mało.

dżin. 10.12.2008 19:49

Ten park nie ma minusów, ma za to mnóstwo plusów. Przepięknie Ci to wyszło, wręcz świetnie. Gdybym ja umiał takie coś zbudować. Moja ocena to 10/10:)

justinea4 10.12.2008 19:54

Jetem pod olbrzymim wrażeniem twojego projektu :) Jeszcze nie widziałam na forum tak doskonałego parku. Oprócz tego, że genialnie radzisz sobie z tego typu wyzwaniami to jeszce robisz boskie zdjęcia. Jestem wprost oczarowana i lepiej już się zamknę zanim nie zacznę wychwalać wszystkich plusów, bo chyba zajęłoby mi to sporo czasu :) 10/10 o ile nie ma większej skali ;)

Sweet.Dreams 10.12.2008 19:55

Cudowny ten park!
Ja tam zaraz idę, podaj adres xD
Nic dodać, nic ująć!

Callineck 10.12.2008 22:17

Już ten wodospad na pierwszym zdjęciu zapowiada miejsce, w którym można się niezwykle zrelaksować :)
Staw jest bardzo wiernie odwzorowany, nie brakuje mi niczego oprócz dzwięku pluskających się kaczek ;)
Piękne drzewa, kwiaty...
I świetny barek, bardzo ladny i bardzo klimatyczny :)

Jeden malutki szczególik mi nie pasuje. Moim zdaniem te parkowe alejki są nieco za szerokie, bardziej pasują do jeżdżenia bryczką niż do spacerów. Ale może ja jakaś zmęczona jestem i wzrok mi szwankuje... :)

cerastes 11.12.2008 10:18

Pierwsze wrażenie - skradziony , rzeczywisty krajobraz ! :)
Od razu widać , że jego twórca zna się na rzeczy .
Piękna kompozycja - barwny i zróżnicowany kalejdoskop roślin , wodospad , alejki , jezioro i altana ..... Widać , że wszystko powstało z architektonicznym planem . Nie ma niczego z przypadku .
Niezwykle malownicze i harmonijne dzieło - warte oceny najwyższej ! ;)

Prezentacja uwypukla Twój nieprzeciętny talent , do tworzenia naturalistycznych kompozycji .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:23.