![]() |
Odp: Dom Oli i Ali Mak by yuppie
No dostrzegam lekką przesadę z kolorami na ścianach :)
Takie coś mi się nie podoba, ale urządzone w porządku :) |
Oh My Gad
Bryła - mało pomysłowe, 4/10 Ogród - mały, 5/10 Przedpokój - ma za mało ozdób 6/10 Czytelnia - to wogóle nie można nazwać czytelnią tylko kącikiem czytelniczym, 5/10 Salon - może być, za mało kwiatów itp., 7/10 Kuchnia - beznadziejna - 3/10 Łazienka - bardzo oryginalna - 10/10 Sypialnia Ali - ładna, 10/10 Sypialnia Oli - też fajna 10/10 POsumujmy: Może być 6,7/10 |
Cytat:
bardzo źle że twoje kombinacje kolorystyczne kończą się tylko na dwóch kolorach. oczywiście nie chodzi tu o żeby były za bardzo przesadne. w pomieszczeniach są puste ściany...zapełnij to czymś. w ogrodzie nie podoba mi się ten zaułek z żywopłotu, bo wygląda jakoś tak strasznie surowo i samotnie i w ogóle tam nie pasuje. ale co sądze po bryle *dopatrzyła ze zdjęcia simek* kolor jest brzydki bo dach i pokrycie ściany nie powinno mieć raczej takiego samego koloru. cóż... tamten był lepszy, zbyt zwykły dom, bez rewelacji. 4/10 |
treys to ja jutro dodam Bryłę i zobaczycie ale ona z przody nie jest zbyt ciekawa..
tak szczerze to z tam tego domu byłam bardziej zadowolona :P i chyba według was też. |
Moim zdaniem dom 5/10
To jest zwykła bryła Jest zbyt pusty... |
Fakt - za brak bryły minus.
Pomieszczenia - ogólnie dobrze umeblowane, ale moim zdaniem za mało dekoracji, np. nie ma zasłon na okach. Ogród- beznadzieja... 5/10 |
Ogród mi się nie podoba, korytarz, czytelnia i salon są troche puste, kolor ścian sprawia że pomieszczenia są niezbyt ciekawe, ale nie są aż tak złe , kuchnia może być, łazienka taka sobie, w sypialni Ali nie podoba mi się pokrycie ścian, sypialnia Oli jest nawet fajna.
|
Ja uważam że domek jest lepszy od poprzedniego. Zmienilabym jednak kanapę w pokoju Ali, I zamiast mnóstwa małych okienek dałabym ich mniej, ale większe. Szkoda że ogródka nadal mało i taki sobie ale ważne że jest ;) Myślę że z ogrodzeniem wyglądałby lepiej.
7/10 |
Domek nie jest zły.
Jest kilka błędów, ale małych :) 7/10 Pozdr. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:22. |