![]() |
Trzynastka by Kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]
Hey Koffani!
Muszę Was przeprosić. W poprzednim domu napisałam, że jest 13. Pomyliłam się. Tamtem był 12, ten jest 13. Teraz przejdźmy do domku. Położony w Jaskini Pokrzyku. Zamieszkuje go Studentka Paulina Serce. Zapraszam do oglądania. Paulina na koncercie: PeEs. Zapomniałam zrobić jednego zdjęcia. Mianowicie umywalki w łazience ;) Mam nadzieję, że się podobało. Czekam na komentarze i oceny! =*** |
Odp: Trzynastka by Kotek23
Śliczny, przytulny i ciepły, jednak w łazience trochę za pusto.
Ale dam ci 10/10, w końcu idą święta. |
Śliczny^^
Postarałaś sie ...:P Ładniutko w domku.:) Ocenka 10/10 |
Ładnie :)
Tylko zamiast dywanu w korytarzu mogłaś dać drewno. Mimo wszystko jakoś mnie on nie przekonuje. I dlaczego znowu widzę te same kafelki w łazience? Przynajmniej 1/2 domków a forum ma łazienkę właśnie z nimi. Ludzie, oryginalności! Ten ogród jest BOSKI <3 (chociaż bardzo prosty) 9/10 |
Bardzo przytulny, miły, przefajny domeczek
Ale popracuj nad zdjęciami 9,5/10:) |
Okej, więc na pierwszy rzut oka twierdze że to jest dobrej jakości dom ;p
Oceniam : Paulina - 5+ ;p ogród - 6- korytarz salon - 5- kuchnia - 5+ Sypialnia - 5+ łazienka - 6- Super domek łazienka troche za duża :) na ilość twoich obiektów. LIczę ocenę.... ocena 5.4 |
No naprawdę niezły. Nie podoba mi sie jedynie rozmieszczenie okien od wewnątrz, ale ujdzie. 10/10
|
Fajny, 9/10
|
Bardzo ładniutki :) Jak zobaczyłam bryłę to myślałam że zobaczę kolejny domek w stylu małej działkowej chatki zamieszkanej przez babcię i dziadak a tu proszę! Coś inego :)
Bardzo fajny i przytulny :) 10/10 |
Mały, ładny domek. Takie lubię, do tego super ogród. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:39. |