![]() |
Postacie
Hey mam mały problem
chciałam sobie pograc moja ulubiona postacia z filmu.. wiec sciagnełam gotowa postac wchodze w tworzenie rodziny a tam nic.. grałam juz kiedys postaciami sciagnietymi z neta i zdziwiło mnie ze to nie chce działac... zauwazyłam ze tak jest z kazda postacia ... rowniez skin tony nie chca mi sie pojawiac nawet po wpisaniu kodu... jakis pomysł ? |
Odp: Postacie
MII - czy jak wybierasz karnację, którą ma ściągnięty sim, to w twarzach pojawia się jego twarz?
EDIT: a włączasz zawartość zmodyfikowaną? |
on sie wogole nie pojawia
i karnacje tez sie nie pojawiaja ale gdy robie simsa ( nie sciagnietego) lub w grze ( z dodatkami sciagnietymi) twarz jest a teraz przeczytałam ze moze to w warsztacie chodzic probowałam warsztat otworzyc ale wyskakuje bład to moze byc to ? EDIT: tak |
Teraz tylko przestaw Sima/Simke do gry -> Importuj do gry.
Powinna/powinien byc. :) |
A może spróbuj sciągnąć od początku:P
|
Cytat:
sciagałam kilka postaci roznych autorow ale to nic nie daje :) |
Cytat:
Warsztat może Ci się nie chcieć otworzyć z powodu jakiegoś wadliwego dodatku z netu, może któryś z pobranych przez Ciebie simów zawiera taki dodatek. |
w tworzeniu rodziny nie
ale gdy gram i zmieniam to tak I ten cep to ten instaler ... jesli tak to mam najnowszy i warsztat juz działa ale tam tez nic nie widac.. EDIT: Problem rozwiazałam.. dzieki wszystkim tym ktorzy probowali pomoc temat do zamkniecia Over :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03. |