![]() |
samochod w the sims 2
przepraszam bardzo ze dadaje post za postem ale jakos nie moge wszystkiego na raz zpamiętać ;)
No więc kiedyś w ktorejs gazecie komputerowej byla dodana plytka z dodatkami do the sims2, i była tam brama do garażu i dwa samochody do podstawowej wersji the sims2. wiem ze bylo to tez udostepnione w internecie, najprawdopodobniej na stranie EA ale nei moge znaleźć jeśli ktoś coś wie, to bardzo prosze! |
Odp: samochod w the sims 2
no tak ja sama ściągnęłam 3 samochody możesz gdy jesteś w otoczeniu kliknąć tą gwiazdkę "Exchange" czy jakoś tak i tam w obiektach powinno być pobierasz i już ,ale na ea też możesz to link :http://thesims2.ea.com/exchange/sear...et_type=object
|
no a brama do garazu i podjazd?
|
jak się chce to można posuzkać, jest stronę dalej.
|
Mam pytanie ;D
Posiadam podstawowa wersje gry the sims 2 i posiadam podjazd wraz z autem... i z takim zapytaniem czy jak sciągne do tego inna brame i przeźrozysty podjazd ,który wymaga the sims 2 NŻ to zadziaała ? ;) |
Z tego co ja wiem to niestety nie :)
|
Nie nie zadziała musisz miec te dodatki jedynym wyjściem jest Kupić NŻ.
|
nie mogesię zarejestrowac;[pisze ze kod jest wpisany nie poprawnie ale poowa mojej rodziny juz go wpisywala i dalej tak samo. co mam zrobić?? a moze bylby ktos tak laskaw i pozyczyl na chwile swoje konto??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:20. |