![]() |
4 CLEAN. Początek, PRZED 3 cleanem ;d [BRAK ZDJĘĆ]
Na koniec dodam, że mimo wiejskiego usposobienia i miłości do ogrodu i sztuki Tina lubi markowe ciuchy i nawet jej wiejskie ogrodniczki do pracy są z najlepszego sklepu w mieście!
|
Odp: 4 CLEAN. Początek, PRZED 3 cleanem ;d
bryła ma na sobie jakąś brzydką cegłę. nie podoba mi się z zewnątrz ten dom.
wnętrze również marne: -w kuchni znowu cegła. tyle że jeszcze gorsza niż na zewnątrz. -salon wygląda na jakiś strasznie babciny. -w łazience to żeś nieźle wypaliła z tym podestem. jak nie umiesz go ładnie zrobić to nie rób lepiej w ogóle. -sypialnia też babcina. różowa kanapa się strasznie odcina od reszty. dom jest w ogóle staromodny. może i chciałaś zrobić wiejski ale taki nie wyszedł zbyt. 2/10 |
A mi się bryła podoba. W kuchni nie podoba mi się kolor ścian. Dom wydaje się, jakbyś wzięła z każdego stylu po kilka rzeczy i ułożyła w pomieszczeniach. Jak wyżej napisała Treys dom pomimo chęci nie ma tego wiejskiego uroku. Sypialnia ma fajny kolor ścian, dywanu i dodatków, ale kanapa za bardzo kontrastuje. Ale za to spodobał mi się ogród :)
Dam 3/10 :) |
Bryły nie oceniam bo nie jest twoja.
Ogródek to w większości naćkane gdzie się da kwiaty i krzaczki, widzę że tam z tyłu jest coś ciekawszego, jakaś szklarnia ale tego już nam na zdjęciach nie pokazałaś - a szkoda. Nie podoba mi się że w salonie jest biurko z komputerem, mogło by być ustawione w osobnym pokoju, byłoby przytulniej. Kuchnia... omg! miło jest jeść obiad przy ścianie z zimnej cegły w dodatku obrośniętej jakimś glonem ? wydaje mi się że nie. Łazienka - gdyby nie podest to bardzo ładna. Sypialnia byłaby ok, gdyby nie ta kanapa ;/ W dodatku lepiej by to wszystko wyglądało gdyby zdjęcia były większe a te przedstawiające ogródek - robione podczas dnia. Ogólnie kiepsko :( 3/10 czekam na następny domek ;) |
Zacznijmy może tak:
Zanim wstawisz jakiś domek na forum, 100 razy się zastanów i poczekaj z tym parę dni. Wiesz ile to daje? Po paru dniach inaczej patrzy się na niektóre rzeczy w domku, które przy budowaniu- myślałaś "są świetne!", a po kilku dniach w ogóle Ci się już nie podobają. To naprawdę sporo daje. Dobra, to część właściwa mojej wypowiedzi na temat Twojego tworu. Albo nie, pytanie: dlaczego TYLKO dwa zdjęcia są zrobione za dnia? Licz się z tym, że dzięki temu ocena już idzie w dół, gdyż jest słaba widoczność. Bryła: ta cegła... naprawdę nie było ładniejszej? I co to ma być za ślepy zaułek na 4 zdjęciu?! A kształt też mi się wydaje znajomy... Ogródka nie oceniam, bo nie widzę zdjęć (ale bodajże jakiśtam jest...) Salon: komputer przy starych meblach?! :O Umeblowanie nawet, nawet, ale nie podoba mi się tapeta ;P Łazienka: o ludki z plasteliny! :O Ta cegła jest tam co najmniej obleśna w połączeniu z tymi ciemnymi meblami. Ja osobiście nie chciałabym gotować ani jeść w takiej kuchni. Cegła- OK, sama u siebie stosuję, ale mnie to jako tako wygląda. Łazienka: zielone drzwi Różowa sypialnia Tiny: Co z tego, że kanapa jest różowa, skoro tak strasznie razi po oczach? Gdyby to był jakiś stonowany róż, to jeszcze. I wytłumacz mi, po kiego grzyba w tym jednokratkowym "ślepym zaułku" stoi ta szafka z kwiatkiem? A może by tak jakiś rzucik na koniec, co? 4,5/10- byłoby całe 5, ale jakość zdjęć i prezentacji TEŻ się, niestety, liczy ;P |
A no to tak na zewnątrz..Nie zbyt
W Środku w Kuchni nie pasuje ta cegła W Sypialni ta różowakanapa. I Ocenka 2/10 |
Nie podoba mi się, ciemno i w ogóle, i znów nagrobki. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
Mnie osobiście przygniata (jak i całą budowlę) dach. Mogłaś troszeczkę się pobawić kątem nachylenia.
Ale wnętrza są w porządku (no może oprócz spleśniałych ścian w kuchni, ale za to simy mają darmowe grzyby i penicylinę ;)) |
Cytat:
Z zewnątrz mi się nie spodobał. Ta zgniła kuchnia również odpycha. Mogłaś się bardziej postarać ;). |
No to przejdźmy do rzeczy xD
Bryła nie podoba mi sie ani troche, ogród zresztą również, salon okropna tapeta, kuchnia okropna tapeta oraz firanki, łazienka może być nawet ładna :), sypialnie nie cierpie różu !!!!! okropna sofa, drzwi nie pasują róż i zieleń ??? okropnie to wygląda Ocena - 1 za bryłe - 1 za ogród - 1 za tapete w salonie - 1 za tapete w kuchni i za firanki - 1 za róż - 1 za sofe - 1 za zielone drzwi 3/10 Popracuj jeszcze i później wstawiaj na forum |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |