![]() |
First house by Dyskotekowa [BRAK ZDJĘĆ]
O dzień dobry. Postanowiłam, że może umieszcze tu moje "cudo".
To taka willa bardziej dla bogaczy. Może nie jest piękna, ale mi tam się podoba. Sorry za niebo, dzięki za ocenki :P |
Odp: First house by Dyskotekowa
bez urazy, ale jak to jest cudo, to ja... Bez komentarza. Przepraszam 4/10
|
A no bryła okropna:)
A w Środku Powiedzmy ale nie zbyt ładnie:) Ogród bez nadzieja.. Ocenka 3/10 |
Dach bym poprawiła. Ale podoba mi się ten zielony labirynt :).
|
z zewnątrz przypomnia osrodek badań NASA or sth like that...
nie podoba mi się. ale plus za labirynt, robiłam takie w jednce ^^ |
Zdjęcia mogłyby być robione z całymi scianami i bez nieba - lepiej by to wyglądało.
Pomieszczenia jak na mój gust są za duże i za puste. Winda jest nie obudowana, strasznie brzydko to wygląda. Między labiryntem a tym pomostem jest spora pusta przestrzeń - szkoda, mogłoby tam coś być choćby dwa drzewka. Ogólnie nie lubię takiej zimnej kolorystyki więc nie podoba mi się :( |
Ekhem...?
No więc nie wiem od czego zacząc, więc może lepiej już zakończę 3/10 A ta szafka na kółkach na środku łazienki będzie mi się po nocach śnic |
Zgadzam się z asiolek, która jako jedyna napisała sensowną odpowiedź, a nie, że się nie podobało, że było beznadziejne, na koniec jakaś ocenka i dalej mi się nie chcę pisać..
Wiesz, Twój domek nie jest zachwycający. Pomieszczenia naprawdę są za duże i puste. Ogród wygląda niezbyt zachwycająco. Ten labirynt jakoś nie pasuje do wystroju, szczególnie, że jest taki wielki, bez klimatu. Zbyt pusta przestrzeń! Już nie wspominając o zdjęciach w trybie kupowania (ale mniejsza o to) Zachowałaś raczej ponury klimat tego domu. W sypialni ta tapeta ze zwierzątkami nie bardzo pasuje.. Łazienka2 jest z tego wszystkiego najładniejsza. Za mało ozdób typu np. obrazy PS. Gdzie rzuty?! :P Pozdrawiam :) |
Nie zachwyca, lecz jest tam wszystko, co potrzeba simom do szczęścia.
4/10 |
Bryłą i ogrodem nie jestem zachwycony:(
W środku bardziej mi się podoba:) Daję 5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:03. |