TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Fresc (By Linea) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48810)

Linea 29.12.2008 11:54

Fresc (By Linea) [BRAK ZDJĘĆ]

No cóż, ostatnia chałupka w 2008 roku, chociaż pewnie nie najnowsza, bo samą bryłę skleciłam dawno, dawno temu, jednak nie miała pomysłu na zagospodarowanie. Ostatnio mnie 'natchnęło' i powstał ot taki, nieduży modern dla singla z osobowością.

I póki tu jestem - Szczęśliwego Nowego Roku, samych udanych projektów i architektonicznych perełek. :-)

A więc zaczynając od początku: Dom zamieszkała młoda pani oceanograf z tysiącem pomysłów na minutę (jest także wyborową kucharką, pasjonuje się pisaniem powieści, nurkowaniem, pracowała jako opiekunka w przedszkolu "Moje Małe" na Wzgórzach.) wraz z bokserką, Bessie.

Pozdrawiam.

kubuss 29.12.2008 12:06

Odp: Fresc (By Linea)

Dom bardzo mi się podoba, ogród i w ogóle, ale za to zdjęcia kiepsko zrobione :/ Ale dom jest bardzo ładny. Ocena 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Sheba 29.12.2008 12:10

Bardzo łądne wykonanie ;) Lecz ta kuchnia-nie jestem do niej zbyt pewna.

8,5/10

Pozdrawiam:
Sheba

NOTplastic 29.12.2008 12:14

Dobrze, że cię natchnęło, bo wnętrze jest cudowne. A co do bryły - zakochałam się w niej. Wogóle ta okolica ... Nic dodac nic ując . 10/10 .

asiolek 29.12.2008 12:17

Bardzo mi się podoba :)
Szczególnie łazienka - tak przyjemna ;p

Greenlyme 29.12.2008 12:31

Bardziej przypadła mi do gustu bryła, niż wnętrze. W pokojach nie podobała mi się zbyt duża przestrzeń, choć daję dużego plusa za piękne kolory.
8,5/10

Marian... 29.12.2008 12:38

Ufff, co z szczęście, że odzyskałem swoje konto! Miałem problem, bo nie mogłem nic pisać i nie wiedziałem o co chodzi, ale dosłownie w tym momencie rozwiązałem problem i mogę coś tu sklecić.

Widzę modernową bratnią duszę!;)
Cóż ja widzę: dom na zboczu, z przodu prosty, z tyłu niezwykły, bujny ogród, bardzo modernową bryłę... Nawet wygolony pod linijkę trawnik jest w moim stylu, absolutnie fantastycznie!!!
Wspaniały blat pod umywalkę w łazience, wypytałbym skąd go masz, ale pewnie edytują post...
Bardzo podoba mi się fakt, że zagospodarowujesz (tak jak ja robię i lubię zresztą) ogromne przestrzenie nie "dzieląc ich na pojedyńcze klatki". Wielki za to plus.

Ja jestem na tak. Absolutnie...;)

Pozdrawiam i zapraszam,
Marian...

Callineck 29.12.2008 13:20

Tak, ten dom to coś co na własny użytek nazywam "kobiecy modern".
Bryła taka typowo modernowa, piękny ogród.
Wnętrza bez zarzutu, bardzo pocoba mi sie połączenie koloru pomarańczowego z jasnym drewnem.
Przez to drewno pierwsza łazienka jest po prostu piękna.
Ale nawet w ciemniejszych połączeniach kolorów widać kobiecą rękę co sprawia że nie są ani trochę zimne.
Jedyny zarzut to kolor wody, moim zdaniem jest zdecydowanie za turkusowa.

W nadchodzącym roku życzę samych udanych projektów :)

@marianie - w każdym drzemie kobieta ;)

Marian... 29.12.2008 13:31

Tak ino się wepchnę jeszcze raz...

Callineck, cz tzn, że moje moderny są też kobiece O.o ???
:O:O:O:O
Olaboga!

Björk 29.12.2008 13:38

No i kolejna modernowa bryła, których już jest pełno ;)
Ale ratują całość ładne wnętrza, przemyślane dodatki z netu (oprócz tego paskudnego łóżka - a fuuuuu) no i ten kącik z rzeczką, jakuzi jest uroczy :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12.