![]() |
Odp: Czuj się jak u siebie...
Dom jest świetny (jak na początek)! Nie popełniłaś typowych błędów dla 'początkujących'. 10/10
P.S. Świetny avatar! |
Na początek bardzo ładnie.
Mam jednak zastrzeżenia: - fajnie wyglądają te wydeptane ścieżki, ale dlaczego z podjazdem nie zrobiłaś tego samego? - brakuje mi drzew z prawej strony parceli :/ - mogłoby być więcej zdjęć... - ta kolumna między połączonymi biblioteczkami- porażka :/ Do reszty nie mam zastrzeżeń ;) 9/10 |
Oh, w końcu jakieś ukojenie po "Małym domku"
Dom bardzo ładny, ale te półki na książki + kolumna to żart, prawda? Pozdrawiam i zzekam na dalsze projekty :) 9/10 (-1 za te półki) |
Poboba mi się, 9/10, ale....
-Ta kolumna w przedpokoju jest bleee... Więcej nie mam zastrzeżeń, poza malymi szczegółami. |
Nawet ładnie - przyznam.
Przytulnie, ciepło, miło ;) W hallu były puste ściany.. I ta kolumna jakaś nie taka.. Ale i tak ładnie Ocenki nie dam, jak zwykle :P |
Nie podoba mi się salon , poza tym miło i przytulnie :)
|
Jedyne co mi się tu podoba to rodzinka.
A dom nie wiem czemu ale mi się nie podoba |
No to oceniamy
Bryła : ładna Hall na parterze : wydaje mi sie pusty Salon : nie wiem czemu ale bardzo ładny Jadalnia : jak wyżej Kuchnia : no tu już troche gorzej brzydka tapeta Łazienka na parterze : ładna ale te kolory mnie zrażają Łazienka na piętrze : no tu już bardzo ładnie ;p Pokój dziewczynki : to tak nie cierpie różu i jak dla mnie to ten czerwony dywan nie pasuje Sypialnie rodziców : ładne kolorki itp. nie mam zastrzeżeń Ocena - 0,5 za dość pusty hall - 0,5 za brzydką tapete w kuchni - 0,5 za te kolory łazienki na parterze - 0,5 za ten dywan czerwony 8/10 czekam na kolejne twoje prace :) |
Dziękuję za pochlebne komentarze...
Teraz tak patrząc na tą nieszczesną półkę z kolumną zastanawiam się co mnie zamroczyło, zgadzam się ze wszystkimi to niewypal... Jeszcze raz bardzo merci. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:27. |