![]() |
Odp: Najlepszy dom na świecie
Cytat:
Tragedia!Szkoda słów 0/10 |
Nie żebym był artystą ale nie podoba mi sie. Ja też ciągle pracuje nad swoimi domami i ty też powinnaś. Intenso ma racje, spójrz na domy Haughtona/Vibratorii/Linei/Kubussa/Mariana. te domy sa naprawde świetne.
|
Hihihi, DOBRE!!!:D:D:D
To ma być jakiś żart?! Mam się znowu powtarzać?! Jak zwykle mi się nie podoba. Pomieszane style, brzydka kolorystyka, kiepskie zdjęcia, NIE WIDZĘ większej poprawy. A ścieżek jak nie było, tak nie ma! To już któryś Twój dom na forum, o którym nawet nie można powiedzieć, że jest OK! I piszesz, że najlepszy dom na świecie! Dziewczyno, zejdź mi z oczu. Tylko przynosisz sobie niepotrzebny wstyd. 1/10- najlepsza ocena na świecie! :D EDIT: Ale przynajmniej tutaj jest mój 700 post ;] |
Porażka na totalu.
Nawet nie ma czego oceniac... |
Żal mi cie.
Chyba sie pomyliłaś i zamiast najgorszy napisałaś najlepszy occzywiście -10/10 |
Jeśli to żart, to niezbyt udany
paskudnie do kwadratu |
no to chyba masz zawyżone mniemanie o sobie jak tak sądzisz.
bo dom to istna beznadzieja, nawet zdjęcia bryły nie ma. 1/10 masz i ciesz się chociaż nie wiem za co daję ci to '1' i czy w ogóle jest za co |
Niczego się nie nauczyłaś. Dostawałaś wcześniej masę wskazówek odnośnie budowania i meblowania. Nie zmieniło się nic po za tym, że niby robisz jakiś tam ogród. Dom jest kwadratowy, pomieszczenia za duże i ciemne, źle umeblowane.
|
No to nieźle wypaliłaś. Ten tytuł to jakiś dowcip chyba jest, co?
A dom beznadziejny... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:00. |