![]() |
Takie tam coś [BRAK ZDJĘĆ]
Pełna obaw wystawiam mój pierwszy projekcik. Domek znajduje się w Miłowie, mieszka w nim singielka - początkująca artystka Symfonia Memlik
To wszystko. Teraz ciekawa i zestresowana czekam na opinie ;) |
Odp: Takie tam coś
Prześlicznie połączyłaś tę zieleń z drewnem :)
Trochę dach za duży, ale tak to bardzo przyjemnyt domek, w którym nie bałabym się zamieszkać :) |
No to tak... Bryła taki klocuszek, mogłaś trochę bardziej pokombinować też z dachem, ciut za wysoki. widać , że próbowałaś zrobić jakieś ładne otoczenie domu, choć może nie do końca wyszedł z tego jakiś ogród. W środku jest zdecydowanie za dużo wolnego miejsca i to co mnie tak uderzyło w oczy na rzutach, to wszędzie prawie są te same lampy. Najbardziej podoba mi się łazienka =] . Widać, że próbowałaś coś zrobić z sypialnią, ładnie dobrałaś kolory itp. choć przydałby się jakiś obrazek i trochę drobiazgów. W tym salono - kuchni jadalni itd. też dobrałaś dobrze kolory, choć jak dla mnie ta tapeta jest zbyt wzorzysta do tak dużego pomieszczenia. Ach, no i jakieś firanki by się przydały Cóż nie jest o dzieło sztuki, choć widać, że się starałaś, kilka poprawek, zmniejszenie domku i byłoby fajnie . Pracuj dalej i się nie zniechęcaj .
|
Hmm określiłbym ten dom jako "przyjemny" Ta wszechobecna tapeta w kwiatki trochę mnie kłuje w oczy. Powiem szczerze, dach istne El Paskudo
8/10 :) |
dom szalony tak jak jego włąścicielka. Nie wiem dla czego ale podoba mi sie, nawet ta ściana pod kolor sofy.
Szkoda ze w domu jest dosc pusto, przeciez artystke masz w tym domu. |
No, najgorzej nie jest. Bardzo piękne połączenie zieleni i drewna :) Po za tym domek sprawia po części wrażenie wiejskiego.
Trochę doskwiera mi mało urozmaicona bryła i brak ogrodu, oraz zbyt duży salon, ale tak to OK ;) 7/10. Pozdrawiam! |
Bryła bardzo prosta, ten płotek na zewnątrz - jak dla mnie bardziej pasuje do środka domu niż jako płot. W środku fajne ściany, ale jednak troche za wzorzaste, mebelki pasują do ścian, kuchnia mała i skromna, łazienka może być, sypialnia nawet fajna, szkoda że ogród taki pusty troche.
Ogólnie dom nie jest zły, taki nawet możliwy. Troche mi się podoba. |
Przepiękny, nawet jeśli nie przepadam za tym stylem:)
Widzę trochę dodatków z neta, jak na pierwszy dom jest na 10/10:) Nie mogę się doczekać następnego domku Pozdrawiam |
Ogólnie fajnie, ale...
1. Za wysoki dach 2. Szklane drzwi wejściowe 3. Zła barierka 4. Mizerny ogródek 5. 'Szklana' zmywarka 6. Puste pomieszczenia Niezły ten projekt, ale zmienił bym kilka rzeczy, które wypisałem powyżej :D 7/10 |
bryła- hm, możnaby powiedzieć że nawet, nawet. ale ten dach koniecznie bym zmieniła.
kwiatkowa kanapa i tapeta w salonie...nie bardzo to mi się podoba. kuchnia trochę marna. łazienka za to b. ładna oraz sypialnia. podsumowując jest ładnie ale jakoś tak bez charakteru :) 6,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:06. |