![]() |
Iii [BRAK ZDJĘĆ]
Hej to mój III dom. Nie wiem czy jest dobry czy nie; mi się podoba ale jestem ciekaw waszych ocen:)
|
Odp: Iii
Podoba mi się bryła.
Ogórdek też nieczego sobie. Wnętrza nie do końca mi się podobają, choć muszę przyznać że łazienka jest urocza :) |
1. Bryła - bardzo mi się podoba 10/10
2. Ogród - szklarnia jest ok, tylko dałbym tam trochę drzew i małych krzewów - 8/10 3. Kuchnia - nie podoba mi się miejsce z krzesłami, stół chyba wyglądał by lepiej :P - 6/10 4. Salon - hmm, raczej wszystko fajnie - 10/10 5. Łazienka - jak dla mnie trochę za duża, ale po za tym kolorystykę ładnie dobrałeś - 6/10 6. Sypialnia - jak dobrze na zdjęciu widziałem, tylko łóżko ?? trochę za mało - 4/10 Ocena domku - 7,3/10 :P |
domek taki czysciutki i uporzadkowany, podoba mi sie salon i sypialnia, łazienka ciut odstrasza, a w kuchni faktycznie przydałby sie normalny stół. Ładnie dobrane kolorki, z zewnątrz również przyjemnie
|
Dwa kibelki w łazience? To już chyba ekshibicjonizm o.O
Z zewnątrz bardzo ładnie, zastanawia mnie jedynie takie białe coś na trzecim zdjęciu... Krzak jakiś? ;3 Ładna łazienka, tylko przerażają mnie te dwa kibelki, ładne kafelki na ścianach. W reszcie pomieszczeń kolory ładnie dobrane, tylko imho trochę za buro. Sypialnia podoba mi się najbardziej ^^ |
Powiem dosyć krótko: oglądałam poprzednie domki i stwierdzam, że ten jest o niebo lepszy i ładniejszy. Fajna bryła, w środku też ładnie tylko: trochę jakby za ciemno, nie wiem czy już tak jest.., trochę dziwnie, jak tu już ktoś napisał dwa "kibelki" i przydałyby się firanki. Ale jest dobrze 9,5/10 Pozdrawiam.
Edit: Chcę jeszcze dodać, że łazienka b. ładnie wygląda (chodzi mi o kolory) nawet nie pomyślałam o takim połączeniu. ;) |
W łazience to nie są dwa kibelki tylko duże lustro na ścianie, bo chciałem ją powiększyć i wypełnić pustkę( a poza tym uwielbiam lustra) ;) tak myślałem że możecie tego nie zauważyć, ale jak sie przyjżycie to zobaczycie różnicę w kolorze płytek, bo w lustrze są jaśniejsze :) A ten krzak to zwykły krzak tylko przez przypadek najechałem na niego kursorem zmiany koloru i zauwarzyłem to dopiero tu :)
|
Dom mi nie przypadł do gustu, brzydka bryłą i pustka w domu. Ocena: 5/10
pozdrawiam: kubuss |
jakos mnie nie przekonuje...
6/10 |
No, jest o wiele lepiej!
Nie chce mi się wypisywać wszystkich uchybień, więc powiem krótko. Pomieszałeś za bardzo Maxisa z internetowym modernem, co widać chociażby w kuchni i w sypialni (która a propos jakoś w ogóle Ci nie wyszła). A ten secik w łazience znam, i można go było lepiej wykorzystać, połączyć z czymś. Ogródek niezły, ale te metrowe słoneczniki jakoś nie przypadły mi do gustu. Fajnie, że chociaż pomieszczenia są dobrych rozmiarów :) 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02. |