![]() |
"Rodzinny azyl" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć. Chciałbym zaprezentować Wam mój 36 dom na forum. Jest to odnowiony dom z Werony.
Dom "Rodzinny azyl" to idealna propozycja dla małżeństwa z dzieckiem. Opuszczona budowla została wyremontowana i urządzona. Wnętrza są ciepłe i przestronne. Dom nie posiada wielkiego ogródka, ale działka jest duża więc można wygospodarować na niej miejsce na ogród. Przed domem znajduje się miejsce na samochód. Spis pomieszczeń: przedsionek, aneks kuchenny + salon, 2 łazienki, sypialnia, pokój dziecięcy, korytarz, gabinet. Testowany: nie Działka: 30x40 Koszt: 64 521 simoleonów Zagłosuj. Oceń. Skomentuj. pozdrawiam: kubuss |
Odp: "Rodzinny azyl" by kubuss
wow, 36 dom :O
Ale po niektórych miejscach tego nie widać. Głównie brakuje zieleni i roślin w pomieszczeniach. Na parterze wszystko jest tym samym kolorze, co sprawia,że pomieszczenia są monotonne i nudne. Przydałoby się trochę kontrastu. Ale ogólnie podoba mi się. Spodobała mi się bardzo pierwsza część gabinetu. Dam ci 9/10 odjęłam za te kolory. Bryły sie nie czepiam, bo jest maxisowa. |
Szczerze mówiąc chciałem w kuchni dać ciemniejszą żółć ale jakoś mi nie pasowało, i zostałem przy tym samym kolorze co w salonie ;) Dzięki za ocenę.
|
Projekt jest ascetyczny , ale bardzo podoba mi się jego estetyka . :)
Pomieszczenia są harmonijne . Najlepiej moim zdaniem prezentuje się sypialnia i gabinet . Podoba mi się również neutralna kolorystyka wnętrz , która pasuje do niewielkich pomieszczeń . :) |
bardzo ladny, chociaz nie podoba mi sie sypialnia 1 lazienka. ogolnie to nie mam zastrzezen, daje 8/10. skad masz te okna i drzwi? sa cudowne
|
ZuuZaa okna i drzwi pochodzą chyba z ModTheSims2.
|
skoro to już 36 dom to nabrałeś doświadczenia.
No tak trochę przydałoby się roślin i coś bym zmieniła we wnętrzu, ale bryła choc maxisowa to tak perekcyjnie przerobiona, że nadrabia. EDIT: mój 111 post. |
Ładne wykonanie kubuss
Tyle ,że przydały by sie foty przed jak wygladał dom ;) Licze na kolejne tak dobre prace ^^ Pozdr.Sheba |
Heh, Ty dobrze wiesz, że Twoje domy strasznie mi się podobają.
Ten nie jest wyjątkiem. Jest taki typowo w Twoim stylu, który jest po prostu ładny. Mam tylko małe (?) zastrzeżenia. Bryła: mogłeś ją jakoś inaczej "pokolorować", jakoś urozmaicić, żeby wyglądała jeszcze ciekawiej :) A do mebli w sypialni- lepszy byłby jaśniejszy odcień drewna, żeby lepiej kontrastowało z resztą (bo cały dom masz właściwie w tym "żółtym" drewnie- mogłeś się tego trzymać). 9,5/10 |
Dzięki wszystkim za oceny :D
Sheba - dom stoi w Weronie naprzeciwko ratusza :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:31. |