![]() |
Rezydencja "Family Romanov" [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam mój drugi domek na forum. Tym razem jest to Rezydencja " Family Romanov". Zamieszkuje ją małżeństwo z małym dzieckiem.
Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam symfonia. |
Odp: Rezydencja "Family Romanov"
dobra bez owijania w bawełną 10 dlaczego ?
-bryła piękna -w środku dom jest piękny chętnie zamieszkałam bym w tym domku - ale ... niepasuje mi ten stół dlaczego ? durzo nawalonych rzeczy Dasz do pobrania?! :) :) |
No nawet ładnie ci to wyszło, bardzo mi się podoba ;)
Jedyne co mi się rzuciło w oczy, to ten dziwnie wiszący blat z tą " zasłonką" w kuchni... |
kurcze nie lubię tego stylu!
ale pomińmy to. wykonanie perfekcyjne. dom dosyć orginalny dla dzisiejszych czasów. hol i salon tak fajnie wyglądają <3 łazienka na piętrze jest także świetnie urządzona. ok mam dobry humor i pomijam malutkie (bardzo malutkie) niedociągnięcia. 10/10 |
Wnętrze arcyładne, dopracowane. Z zewnątrz mniej.. no ale coż, o gustach się nie dyskutuje ;)
9/10 (-1 ze względu na bryłę, która mi się nie podoba) |
Dom piękny opiszę w punktach:
Hol 10/10 Salon 10/10 Reszta domu 10/10 Nie podoba mi się jedno.W domu jest słonecznie pięknie a na zewnątrz pomalowane na szary smutny kolor uważam że można by było trochę zepsuć i pomalować bryłę na jakiś słoneczniejszy kolor np.Złoty,żółty,pomarańcz itd. |
Musze przyznać że jestem pod wrażeniem zrobiłaś bardzo duży postęp w porównaniu z twoim poprzednim domem .
Bryła Bryła jest dosyć ciekawa dużo elementów ozdobnych takie jak barierki kolumny itp. Tylko jednak razi mnie ten dach sądzę że dużo lepiej pasował by płaski dach z kamiennym ogrodzeniem jak na tarasie poniżej. Ogród Ładny nie brzydki nie przepiękny po prostu ładny . Wnętrze Wyszło ci świetnie . Gustowne bogato zdobione meble i całkiem dużo dekoracji dzięki temu pomieszczenia nie świecą pustkami . Salon z jadalnią wyszły ci po prostu świetnie . Ocena Bryła 8\10 Ogród 7\10 Wnętrze 9\10 Ogół 8\10 Czekam na kolejne twoje projekty Pozdrawiam Kowalino |
Wykorzystajmy fakt, że nie mam siły pisać epistoły.
Dom mi się podoba, ale nie podoba mi się sportowy samochód przed domem (blokujący dodatkowo wyjazd z garażu) i kika drobiazgów, o których wspomnieli poprzednicy. Ale najbardziej ten samochód. Może być. |
Ładny. Dobrze wykonany, widać , że przyłożyłeś sie do niego.
[Nie]stety mam swoje ALE. Otóż: Czy w kuchni jest jakiś wolny blat?! Oo Pełno sterty przedmiotów owszem są takie w realu ale... w takiej ilości? 9/10 Nie przepadam za tymi klimatami :D |
no więc tak:
domek ogólnie ładny (szczególnie wnętrze). Nie pasują mi te łuki w środku, nie wiem czemu ale jakoś tak :) bryła ogólnie mi sie podoba. ocena: 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:56. |