![]() |
Odp: Bloczek :P
Parking koniecznie przenieść w podziemia bo teraz nie ma sposobu wyjazdu stamtąd. Kuchnia wygląda jakby nikt w niej nie mieszkał w tym domu. Ogólnie jest Ok ale bardzo szaro 6/10
|
Myślę, że to miało byc nowoczesne osiedle, ale z tymi burymi kolorami wyszło ci ponure blokowisko. Mieszkanie nie jest złe, ale hm... za czarne. A ta złota winda to po prostu porażka. 6/10
|
Cytat:
Ale nie zwracajacie uwagi na detale, windy itd. A co myślicie ogolnie o ksztalcie i o bryle budynku jak to wyglada? |
Bryła jest w porządku ale koniecznie zmień kolory elewacji, coś jasnego i żywego.
|
Cytat:
|
Elewacja jest za ciemna i za "brudna" - pierwsze wrażenie to "Jaki syf" :P
Co do parkingu - za cholerę nie wiem, jakim cudem te samochody tam wjechały i jak udało im się tak równiutko zaparkować. Mogłeś zrobić imitację drogi prostopadle do drogi potem podnieść teren, dać podłoge, etc. Może się uda metoda prób i błędów. :D Nie podoba mi się, że nad schodami widać niebo - w którymś apartamencie autorstwa bjork wyjaśniałem co należy zrobić, by tak nie było :) Wnętrza - rób zdjęcia z przyciskiem TAB, a przedmioty nie będą zanikać. I proszę Cię - włącz światła :D co do samych wnętrz nie mam zastrzeżeń - bardzo mi się podobają. Otoczenie wokół bloku również :) Cytat:
Pozdrawiam Woltuwa |
Bryła bardzo ciekawa ale kolor przygnębiający i wręcz wprawiający w depresję.
Zdjęcia wnętrz są kiepskie , a niektóre pomieszczenia zdecydowanie za ciemne, ale ogólnie nie złe. |
Mi się podoba, bardzo ładna bryła...
Tylko te jak juz wyżej ktoś wspomniał ciemne kolory wew. |
Bryła ciekawa ale elewacja wogule.
Wnetrze ciekawe nawet dobrze zaprojektowane i urządzone -gdyby nie te straszne kolory ścian i mebelków.Jest strasznie nie przytulnie i odpychająco. Popraw na przyszłość elewacje i dobierz żywsze kolory w wewnątrz dodaj więcej życia dekoracjami i ozdobami. ocena 4/10 za kolowy. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58. |