TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Nie ma Werony, Miłowa [...] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49182)

Souris 26.01.2009 16:16

Nie ma Werony, Miłowa [...]

Więc tak, zainstalowałam Osiedlowe życie, a razem z tym zniknęły mi Werona, Miłowo oraz Dziwnowo. Co robić? Poradźcie mi ...Jak był taki temat to sorry.

wera1 26.01.2009 16:21

Odp: Nie ma Werony, Miłowa [...]

może poprostu za mała miejsca na kompie

dżin. 26.01.2009 16:28

Jak to mogły Ci zniknąć jak ja instalowałem OŻ nic mi nie zniknęło
A masz jakieś dodatki z neta???A miałaś ostatnio wirusa???Albo korzystasz z insieemenatora(nie wiem jak to tam się pisze), czy inny program, którym coś robiłaś do Simsów.

treys 26.01.2009 16:37

miałam podobnie po zainstalowaniu 4PR
proponuję usunąć i zainstalować ponownie.

Searle 26.01.2009 17:50

Może jak skasujesz folder Neighborhood to powinny Ci się te miejscowości pojawić, tylko, że nie będzie tam już Twoich rodzinek.

mario 26.01.2009 17:54

Cytat:

Jak to mogły Ci zniknąć jak ja instalowałem OŻ nic mi nie zniknęło
Ona to ona, ty to ty. Wszystko się może zdarzyć. ;) Raczej nie przywrócisz tych otoczeń innym sposobem niż to opisała Searle. Warto robić sobie co jakiś czas kopię folderu EA Games z Moich Dokumentów. :)

nicram01 27.01.2009 12:30

powodów może być wiele np. przesadzenie z kodami :/ bool prop, motherload itd. sćiąganie z neta dodatków ( czasami wirósów ) wszystko co pobierzesz natychmiast skanuj antywirusem bo skutki mogą być właśnie takie :( albo przy instalowaniu dodatków ( z neta ) usunełaś ( bądź program usunął ) plik z miastami ... Możesz zrobić reinstala powinno pomóc i przeskanuj te pliki z neta. Koledze kiedyś tak sie stało i musiał aż reinstalować cały system bo jak zrobił reinstalke simsów to mu sie nie uruchamiały :/ Powodzenia w odzyskiwaniu miast :)

Pozdro.

vikingowa 27.01.2009 18:06

Cytat:

motherload
chyba motherlode
A po drugie - motherlode nie psuje gry.
Cytat:

wirósów
Nie no proszę... wirusów.

Ew. możesz poprosić kogoś, żeby ktoś ci wysłał otoczenia a ty je sobie wrzucisz. I powinny działać.

Amanda 27.01.2009 20:44

Wystarczy usunąć folder EA Games z moich dokumentów i włączyć grę. The Sims samo wykreuje otoczenia, niestety jedynie z podstawowymi rodzinami, które były tam kiedy gra była instalowana pierwszy raz. Innej opcji nie ma.

Ritty 05.02.2009 10:04

A co jeśli chcę przywrócić tylko stare Miłowo? Trochę za bardzo namieszałam w rodzinach i chę zacząć od początku, ale bez żadnej reinstalki i z innymi 'rozwiniętymi' otoczeniami...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:04.