![]() |
Nie ma Werony, Miłowa [...]
Więc tak, zainstalowałam Osiedlowe życie, a razem z tym zniknęły mi Werona, Miłowo oraz Dziwnowo. Co robić? Poradźcie mi ...Jak był taki temat to sorry.
|
Odp: Nie ma Werony, Miłowa [...]
może poprostu za mała miejsca na kompie
|
Jak to mogły Ci zniknąć jak ja instalowałem OŻ nic mi nie zniknęło
A masz jakieś dodatki z neta???A miałaś ostatnio wirusa???Albo korzystasz z insieemenatora(nie wiem jak to tam się pisze), czy inny program, którym coś robiłaś do Simsów. |
miałam podobnie po zainstalowaniu 4PR
proponuję usunąć i zainstalować ponownie. |
Może jak skasujesz folder Neighborhood to powinny Ci się te miejscowości pojawić, tylko, że nie będzie tam już Twoich rodzinek.
|
Cytat:
|
powodów może być wiele np. przesadzenie z kodami :/ bool prop, motherload itd. sćiąganie z neta dodatków ( czasami wirósów ) wszystko co pobierzesz natychmiast skanuj antywirusem bo skutki mogą być właśnie takie :( albo przy instalowaniu dodatków ( z neta ) usunełaś ( bądź program usunął ) plik z miastami ... Możesz zrobić reinstala powinno pomóc i przeskanuj te pliki z neta. Koledze kiedyś tak sie stało i musiał aż reinstalować cały system bo jak zrobił reinstalke simsów to mu sie nie uruchamiały :/ Powodzenia w odzyskiwaniu miast :)
Pozdro. |
Cytat:
A po drugie - motherlode nie psuje gry. Cytat:
Ew. możesz poprosić kogoś, żeby ktoś ci wysłał otoczenia a ty je sobie wrzucisz. I powinny działać. |
Wystarczy usunąć folder EA Games z moich dokumentów i włączyć grę. The Sims samo wykreuje otoczenia, niestety jedynie z podstawowymi rodzinami, które były tam kiedy gra była instalowana pierwszy raz. Innej opcji nie ma.
|
A co jeśli chcę przywrócić tylko stare Miłowo? Trochę za bardzo namieszałam w rodzinach i chę zacząć od początku, ale bez żadnej reinstalki i z innymi 'rozwiniętymi' otoczeniami...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:04. |