![]() |
Drugi Domek Na Tym Forum by: Sunshine__ [BRAK ZDJĘĆ]
Hej Wszystkim ;) ! Dziś chciałabym pokazać Wam mój drugi domek... Na forum, oczywiście.
Zapomniałam o rzutach domku, więc dam je w edycji... No więc jest to dom Rodziny Dream. Małżeństwo z dzieckiem. Zaczynamy! Koszt parceli ok. 90 000 simoleonów. dom doskonały nie jest... Jeszcze nad nim popracuje. |
Odp: Drugi Domek Na Tym Forum by: Sunshine__
Fajne dodatki, ale nieudolnie poukładane. Nie podoba mi się, jest pusto i nieciekawie.
Za to bryła i ogród całkiem, całkiem :) |
hymmm.... wszystko mi się podoba z wyjątkiem pokoju dziewczynki i troche pusto ale nie jest źle :) 8/10
|
no wszystko fajnie, szkoda, że tak mało
zdjęć domu w dzień, bardzo podoba mi się kuchnia . ; ] |
W pomieszczeniach jest ładnie,
ale za ciemno :( Te dodatki z neta pasują do kolorystyki domu, ale są tak jakby, porozrzucane po całym domku Pomieszczenia są naprawdę przemyślane i pomysłowe Bryła kompletnie nie podoba mi się, Tak samo jak jej otoczenie Pracuj dalej nad domami :) 7/10 |
Dom całkiem ciekawy, tylko zdjęcia są niewyraźne.
Łazienka na górze- tragedia. Zielone kafelki, czarna(straszna)wanna- myślę, że to do siebie nie pasuje. |
Cytat:
Sama parcela bez domku kosztuje 1200 simoleonów ;] Cytat:
.... Domek: zdjęcia bryły wg mnie niewidoczne. Nic nie widzę. I tu mogłaś się popisać oświetleniem na zewnątrz... A pomyśl, gdyby do p. Dream (btw, niezłe nazwisko ;))tak w nocy niespodziewanie przyjechali goście? Prędzej pozabijaliby sie na tych schodach wśród ciemności, zanim by trafili do wejścia... Domek na wzgórzu, ale to wzgórze jakoś nienaturalnie strome... I brak drzew ;P. Wnętrze: nie przypadło mi do gustu, mówiąc pokrótce. Korytarze świecą pustkami, w łazience dziwne pomieszanie kolorów (coś podobnego już widziałam w którymś domku, chyba nawet to było w Twoim...). Poza tym, każde pomieszczenie w innym kolorze. Jakbyś jeszcze jakiś pokój zrobiła na żółto-niebiesko, miałabyś domek w barwach tęczy... Ogólnie domek jakoś mi się nie podoba. 5/10 Cytat:
A jeśli już ma coś być, to rzuty... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja po prostu czasem w taki sposób zwracam uwagę, zazwyczaj na niedopracowane szczegóły- to wszystko... W każdym razie, skoro w jakikolwiek sposób Cię uraziłam, przepraszam. EDIT: Proszę, są zdjęcia z dnia i jednak tam SĄ drzewa! :O Zwracam honor. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15. |