![]() |
Central Park [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć ten projekt ma już tydzień to jest druga parcela w moim wykonaniu mam nadzieję że się spodoba. Central Park to miłe zaciszne miejsce jest duże otoczone murkiem z rozwidloną alejką jest to część lasu i wyciąto tylko kolika drzew na potrzeby budowy drogi.
Zapraszam Central Park jest położony blisko Grand Hotelu jest tu dużo ławek niestety nie można tu Campingować ale położyć się na ławcy i trochę się zdrzemnąć można - za to do więziania nie pojdziemy;) Jest tu gęsto od dzrew krzaków i kwiatów jest tu też rzeczka więc do parku wchodzimy przez most |
Odp: Central Park
Po pierwsze mam zastrzeżenia co do zdjęć... Ekhm. Po co to białe dookoła? Zamiast tego lepiej wyglądałyby większe zdjęcia ;) Ponadto kratki... Próbuj robić zdjęcia tak, żeby ich nie było. Od pojechania na parcelę simem mam nadzieję nic Ci się nie stanie :P
I jeszcze ta nieszczęsna rzeczka, która nią nie jest ^^' Jeziorko, stawik, ale nie rzeczka. Zastanawiam się, czy niewyglądała/ło by lepiej trochę węższe i o bardziej jednolitym brzegu. Ale sam park mi się podoba. Niby nic szczególnego, ale ładnie ogarnięte, dużo drzew, przyjemnie. |
Wstawiasz te domy jak szalony!
Na pewno bym nieźle wypoczął w takim miłym parku Tak jak powiedział NaNiKo rób zdjęcia tak, aby nie było kratek! To psuje je praktycznie całkowicie Fajne drzewka i w ogóle Przydałaby się jakaś altanka, albo coś Przyznam, że fajnie budujesz :) 8/10 |
dzięki następnym razem będę pamiętał mam jeszcze trzy projekty jeszcze dziś chyba uda mi się wstawić 3 bo mam 99% skończone
|
Bardzo fajny park, mam wrażenie jak bym słyszała głosy ptaków i delikatny powiew wiatru!Napewno tam można wypocząć!
ocena10/10-mimo tych kratek. |
ogólnie całkiem ładnie bo jest dużo, rozmyślnie rozstawionej roślinności i panuje dosyć przyjemny klimat.
co do zdjęć to też mam uwagę ale nie będę się powtarzać bo napisała już o tym NaNiKo. przydałaby się jakaś toaleta zacisznie umiejscowiona ^^ oraz jakiś tarasik czy miejsce do grilla. 8/10 |
Za mało zdjęć, to po pierwsze. Po drugie, co bardzo rzuciło mi się w oczy: czemu te ławki są takie chude? Nie wiem, jak na takich da się naprawdę wypocząć...
Ogólnie, projekt nie powalił mnie na kolana. Bo zastanawia mnie, niby CZYM... Taki sobie pospolity, myślę, park, z ogromną ilością drzew (ale to też jest spotykane), jeziorkiem (?), ławkami i kamienistymi dróżkami... Znamy to. 6/10- odjęłam za liczbę zdjęć. |
Park jak park, mi się podoba, tylko mam zastrzeżenia co do zdjęć. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:33. |