![]() |
"Victoria" by steve [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Chcę zaprezentować wam dziś swój pierwszy dom na tym forum, nie proszę o wyrozumiałość w ocenianiu tylko Wasze szczere opinie i komentarze te złe jak i te dobre. Bardzo bym chciał się czegoś nauczyć, więc śmiało wytykajcie błędy i mówcie co jest nie tak. Dobra, przejdźmy do prezentacji.
Spis pomieszczeń: Parter 1.Hall/przedpokój 2.Mały salonik 3.Salon 4.Jadalnia 5.Korytarzyk 6.Mała pralnia/schowek 7.Kuchnia 8.WC dla gości Piętro 1.Korytarz 2.3 sypialnie 3. 3 łazienki 4. Duża pralnia To już koniec. Przepraszam za ilość zdjęć i pewne niedociągnięcia jak sufity czy lewitujący płyn:D Zapraszam do komentowania! Pozdrawiam, steve |
Odp: "Victoria" by steve
no mi się podoba, chociaż nie podoba mi się dach i jest kilka niedociągnięć, ale ogółem wyszedł w porządku
7/10 :) |
I znów klasyka :D
Jak na pierwszy dom to bardzo ładnie. Podoba mi sie wszystko za wyjątkiem dachu, który psuje cały efekt bryły :( |
No no nie jest źle, a nawet jest fajnie. Widok i ogólny całokształt psuje dach ewidentnie. Jeśli poświęciłby trochę nad tym czasu to efekt byłby piorunujący.
Pozdrawiam cieplutko, ocena: 8,5. |
Bardzo ładny, miałabym do czego się przyczepić, ale to błahostki...
Jak na pierwszy raz to wręcz świetnie. |
Co wy z tymi klasykami ? ; o
Nie mam siły by nic pisać. Bryła nie do końca podoba mi się. 8/10. |
Powiem króciutko: CUDO. Świetna robota.
10/10 |
Cytat:
|
Bardzo ładny :D
Tylko co wszystkich na klasykę wzieło ? 10/10 |
klasyka wraca do mody. Tyle, że trzeba ją połączyc z nowoczesnością.
Tobie się udało. Gratuluję. 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:19. |