![]() |
Domek przy ul. Morskiej [BRAK ZDJĘĆ]
Oto mój kolejny domek. Stworzyłam go już jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj sobie o nim przypomniałam.
Mieszka w nim dziewczyna o imieniu Laura. To już koniec. Zapraszam do komentowania! |
Odp: Domek przy ul. Morskiej
Bardzo mi się podoba mimo tej okropnej zieleni z zewnątrz :)
|
Iluvromance robisz te domki coraz lepsze i muszę Cię pochwalić.
1. Rewelacyjna okładzina ścienna w łazience. 2. Świetne turkusowe akcenty w części salonowej - wazonik i dywan "zrobiły" całe pomieszczenie. Znakomicie. Nie byłabym sobą jednak gdybym się nie doczepiła, bo powód zawsze się znajdzie. 1. W łazience - woda na podłodze? 2. W kuchni - zegar :O, oraz brak zlewu (wiem, że jest zmywarka, ale jestem tradycjonalistką i w kuchni zlew moim zdaniem jest niezbędny). 3. W części jadalnej firanka weszła w krzesło. I szafka wisząca nad krzesłem nie wiadomo skąd i po co. 4. Koniecznie zorganizuj sobie sufity. Koniecznie. Projekty na tym bardzo zyskają. 5. Bryły i ogrodu się nie czepiam. Bryła poprawna, a ogród, mimo iż zupełnie mi się taki mało zarośnięty nie podoba, to jednak w dziwny i niezrozumiały sposób tam pasuje. Ogólnie - dobra robota. |
Bardzo, bardzo mi się podoba, ale jeden defekt - papier toaletowy jest jakoś dziwnie powieszony :) Podoba mi się, że jest bardzo przytulny i przestronny zarazem. 10/10!
|
Cytat:
Domek sam w sobie bardzo ładny. 10/10 |
piękny 9,5/10
tylko ta zieleń |
Jedyne co mi się nie podoba to ściana w łazience.. dokładnie mi chodzi o te kwiotki ;p
|
baardzo ładnie ;) 10/10 ;p
|
Domek bardzo mi się spodobał. Pod każdym względem. Tylko razi mnie to, że w pomieszczeniach widać niebo.
10/10 |
Zgadzam się co do sufitu...
Chociaż osobiście za nimi nie przepadam i np gdy mam robić zdjęcia pomieszczeń to po prostu staram się tak wykadrować foty, żeby sufitu/nieba nie było widać... ;-) Miła dla oka bryła, fajnie pasująca do nadmorskiego otoczenia, wnętrza baardzo w moim stylu... :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:42. |