![]() |
Odp: Mexiss Luxurious Cars Salon samochodowy
Przyznaję, że pomysł bardzo ciekawy :) Z zewnątrz raczej nieciekawy. Wnętrza odrobinę za zimne, lecz całkiem przyzwoite. Fajnie fajnie, w końcu jakaś nuta świeżości.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze czymś nas zaskoczysz ;) |
kafelki się 3h wykłada bo to mieszanka 2 różnych jest i wszystko ręcznie szło :D
|
Świetny pomysł :D
10/10 |
Jeju- cóż za profesjonalne podejscie do sprawy. Pomysł- genialny- jednak jego wykonanie trochę mniej. Zacznę może od bryły.
A więc tak. Z przodu jest świetna, wygląda tak monumentalnie i wywiera wrażenie, jednak z tył, to jeden wielki kloc. Wewnątrz jest zbyt dużo wolnych przestrzeni, ale może taki był Twój cel. Jednak nic po za tą główną salą wystawową nie wywarło na mnie wrażenia. I mam jedno pytanie: Ty te wszystkie obrazki (ten wielki szyld na zewnątrz i te plakietki kup teraz w środku) są Twojego autorstwa, tak? W takim razie gratuluję :) I ów salon na przekór przypomina mi serwis Fiata, do którego moja mama daje swój samochód, a szczególnie część serwisowa (biuro tego kierownika, przeszklone wielgachna ściana, przeszklone drzwi itd.). Jednak tak ogólnie, to mi się tak średnio podoba :/ Jak dla mnie to to jeswt 5/10 Pozdrawiam Gio |
Cytat:
Cytat:
a to bmw na plakacie z neta jest :D |
Na początku przepraszam autora i oglądających za brak profesjonalizmu w mojej ocenie,wszak nie należę do tego grona.Mogę jedynie odnieść się do swojego gustu,poczucia estetyki i wrażeń po obejrzeniu projektu,co też uczynię z wielką przyjemnością...
Jestem pod ogromnym wrażeniem,zarówno pomysłu jak i perfekcyjnego wykonania.Dostrzegam wielkie zaangażowanie i dopracowanie w każdym calu. Z całą pewnością mogę pogratulować. Dziękuję za podziękowania,uważam,że moja minimalna pomoc,głównie "duchowa"nie miała większego znaczenia...co nie znaczy,że nie jest mi bardzo miło ;) |
Nareszcie coś orginalnego...
Bardzo fajne, świetny pomysł, wykonanie. Tylko toaleta prezesunia mi się nie podoba, ale to szczegół. 10/10 |
Bardzo ciekawa i intrygująca parcelka. Jeśli kiedyś potrzebował byś jakiś recolorków to się polecam :D 100/10 :)
|
Tabliczka "Kup go już za 1 200 000 pln." mnie rozwaliła :D A co do budowli to jest super, fajny pomysł i solidne wykonanie. Możesz mi tylko powiedzieć skąd masz te wiszące telewizory z 12 zdjęcia ?? Ocena:10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |