![]() |
"Nouveau Avantgarde" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć. Chciałbym Wam zaprezentować mój nowy twór o nazwie Nouveau Avantgarde.
Dom "Nouveau Avantgarde" to idealna propozycja dla małżeństwa bez zobowiązań. Bryła choć duża w środku wcale taka nie jest. Dom urządzony jest w nowoczesnym, prostym stylu. Spis pomieszczeń: przedsionek, salon + aneks kuchenny, łazienka, hall, sypialnia Testowany: nie Parcela: 30x30 Koszt: 70 241 simoleony Zagłosuj. Oceń. Skomentuj. Au revoir. |
Odp: "Nouveau Avantgarde" by kubuss
Ha! pierwszy! ogolnie bardzo mi sie podoba dom, niestety za duży zeby robic z niego osiedle xD
ocena 10/10 |
Ładny, jedyne co mi się nie podoba to to duże okno i troszkę pustawy hall. Ale to takie małe usterki.
9.5/10 |
Hall miał wyjść przestronny, a te duże okna tak mi się spodobały że zawładnęły domem :D
Dzięki za oceny. |
moje 'duże' okna uznales za dziury w ścianie xD
|
Bo tak wyglądają :D moje to chociaż ramy mają :P
|
Cytat:
8/10 |
Bryła bardzo mi się podoba, te okna sa super... ale widok z nich raczej nijaki ;) Jak to ktoś podkreślał - takie okna powinny wychodzić na bujny ogród, zeby można się bylo cieszyć pięknym widokiem :)
Wnętrza są bardzo ładne, ale powinna być lepiej skontrastowana łazienka (ściana/podłoga), nie pasuje mi sypialnia (jest trochę za zimna) i pusty garaż. |
bryła: nie spodziewałam się czegoś takiego, ale ładnie nawet wyszła. okna mi się nie podobają.
wnętrze: jak zwykle, czyli: radosne kolory i słoneczna atmosfera panująca w domu. i bardzo dobrze, bo wg. mnie spędzanie czasu w takim domu to przyjemność. najbardziej mi się podoba łazienka i sypialnia <3 9,5/10 (-0,5 p. za okna). |
B.ładny, mi tam okna nie przeszkadzają.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:44. |