![]() |
Dom Tolluza by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ]
Dom Tolluza
Jest to przebudowa domu ul. Bardów 35 w Weronie . Przebudowany na potrzeby konkursu - Pokaż mi swoje wnętrze -Edycja walentynkowa Mam nadzieje że dom przykuł waszą uwagę i się spodobał Liczę na konstruktywną krytykę Pozdrawiam Kowalino |
Odp: Dom Tolluza
Podoba mi się :)
Wszystko starannie dobrane ;) 10/10 |
Witaj!
Na początku napiszę,że jest mi przykro z powodu dyskwalifikacji w konkursie. Uważam Twój projekt za niezwykle udany. Patrząc na niego nie sposób nie dostrzec wielkiego zaangażowania i poświęconego czasu. Udało Ci się osiągnąć niezwykle romantyczny nastrój i klimat domku. Cudowne wnętrza,piękny ogród-nic dodać,nic ująć. Pozdrawiam! |
Się zdziwiłam, sprawdzałam ze dwa razy czy to aby na pewno Twoja 'robota'. ;-)
Typowy dla Ciebie, świetnie rozplanowany i zaaranżowany ogród, jest niesamowicie ciepły i rodzinny. Podobne wrażenie sprawia cała bryła i wnętrza, którymi udowodniłeś, że robisz nie tylko bardzo dobre moderny, ale i klasyczne, swojskie chatki. :) Czekam na następne! |
fajny, ładnie wygląda.
szkoda tylko że wszędzie ta sama kolorystyka. ale tak jakoś nie trafia w mój gust. 9/10 |
Dom jak najbardziej mi się podoba, jest taki stylowy. Ogród również śliczny. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Dom jak zwykle piękny :) I jak zwykle ogród wyszedł Ci bosko A wnętrza równie pięknie Ale dom Tolluza ma jedno pomieszczenie, które mi się nie podoba - przedpokój, lekko w nim dziwnie, ale to pewnie nie twoja wina, tylko projektu domu :) 10/10 |
Przepiękny ogród, jednak zabrakło mi w tym domu "tego czegoś"-może jakiegoś rzucającego się w oczy dodatku?? 9/10:)
|
Kowalino- zazdroszczę Ci takiego talentu architektonicznego...
Po prostu cudo! MAJSTERSZTYK! Fenomenalnie! Genialnie! W sam raz w moich klimacik... Ach... mogłoby się w takim domou prowadzić kilka pokoleń simów... Cudownie... Szczególnie podoba mi się kuchnia w bieli :) No i oczywiście: 10/10 Pozdrawiam Gio! |
Domek świetny :) Wszystko mi pasuje z wyjątkiem elewacji zewnętrznej :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10. |