![]() |
Odp: Zacisze Słowika
Oooo :) Jestem pierwszy ;)
Domek średnio mi się podoba :) Najbardziej podobają mi się elementy kamieni na ścianach :) 8/10 |
Zbyt bardzo jedzie od tego maxisem.
Ogólnie, to w domu panuje taki mały bałagan, nie usegregowanie pomieszczeń i części tych pomieszczeń. Jednym słowem takie poplątane z pomieszanym. Meble całkiem kiepsko dobrane, mieszanka tylu stylów! Mi się tak średnio podoba. 6.9/10 (czyli prawie 7!) Pozdrawiam Gio! |
średnio mi sie podoba i nie zagłosowałem na niego w konkursie. Kuchnia jest okropna i nie pasuje do reszty domu, pozatym te zasłonki w sypialni...brrrr:)
Ogólnie to tak 4/10 Pozdrawiam |
może zacznę od uwag:
- obraz w kuchni jest zawieszony za nisko, - przeważnie robisz pomieszczenie tylko w 2 kolorach. nie bój się kombinacji ;) - to co wisi na suficie w kuchni to dziwnie wygląda, - a i jeszcze ten łuk weselny przy wejściu jest fuj :x. pozatym to nawet fajny, ładny domek. bez jakiś udziwnień. 8/10 |
Całkiem nieźle ;). Co prawda są rzeczy, które mi się nie podobają, ale nie jest źle :)
Może wspomnę o tym, że przerażają mnie te łuki weselne (:O) i ta czerwień na parterze- lekko przesadzone. 6,5/10 |
Projekt mi się nie za bardzo podoba, biała podłoga mi się w ogóle nie podoba. Łazienka i sypialnia to najlepsze pomieszczenia w całym domu. Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
Dzięki za komentarze, jakby coś to żeby uzyskać taki efekt jaki jest w sypialni, wstawiałem w różne miejsca świeczki i chyba wyszło mi romantycznie :P
|
No no niezły. Co tu dużo mówić 8,5/10 .
Pozdrawia cieplutko z zaśnieżonej Częstochowy : |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |