TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ul. Wiejska 36 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49681)

Esprit88 22.02.2009 09:32

Ul. Wiejska 36 [BRAK ZDJĘĆ]

Witam oto mój trzeci domek na forum. Starałem się wziąć pod uwagę wszystkie rady których udzieliliście mi komentując Central Park i Polną 11. Nikomu nie dedykuję tego domu (sorki;)).

Dom znajduję się na Ulicy Wiejskiej. Jest to 36 dom z prawej strony drogi. Mały domek z niewielkim ubogim ogrodem na razie nikt w nim nie mieszka. Cena domu to 50 000 Simoleonów. Niedaleko znajduje się wielkie osiedle i centrum handlowe. Dom z widokiem na może i posiadłości przybrzeżne. Za domem znajduje się skarpa i inne domki z pięknym widokiem. Na przeciwko znajduje się willa a z lewej strony małe osiedle. Ale dosyć gadania, zapraszam.

Björk 22.02.2009 09:35

Odp: Ul. Wiejska 36

Wiesz - wnętrza są bardzo fajne. Ale ja np bryłę bym osadziła na fundamentach.
Całość bardziej mi się kojarzy z leśnym domkiem.
Ale tutaj widzę mały zgrzyt - fajnie zalesiona parcela, ale miejsce w otoczeniu, w którym ją umieściłeś już się ma do domku, jak przysłowiowa pięść do nosa :)
No i jakieś firanki bym dała :)

Paka 22.02.2009 09:38

Wszędzie za ciemno xd
I troche większe zdjęcia musisz robić
Fajnie zrobiłeś to jeziorko, i najbardziej podoba mi się dróżka ( nie wiem czemu:P)
Więcej ozdób na ścianach i podłogach i by było gites ^^
Poczekam na twoje następne domy
Pozdro ;]

Liv 22.02.2009 09:52

Cytat:

Napisał Szymon
może

rz
...
Bryła nawet OK, ale dach zdecydowanie za ostry. Czemu nie ma zdjęć ze zbliżenia?
Ogródek też w miarę, ale chyba nie oddaje w pełni zamierzonego efektu. Bo jeśli to miał być domek w gąszczu/lesie, to wokół domu wycięto cały las a ten kwadracik pozostawiono ;]
Wnętrze- fakt, wszystko jest pod kolor, ale i tak jest jakoś nudno w tym domu :/ Może następnym razem spróbuj dać więcej roślin, rzeźb... A do tego beżu mogłyby być jakieś białe albo brązowe akcenty w umeblowaniu.
5/10

dżin. 22.02.2009 09:54

Wszystko jest bardzo fajne, ale parcela nie pasuje do domu, po prostu jest za duża :(
Zdjęć też jest mało, mógłbyś zrobić więcej zdjęć ogrodu,
a i jeszcze jedno popraw jakość zdjęć! 7/10

Esterkaa 22.02.2009 10:18

Szczerze mówiąc bryła i ogród mi się nie podoba...gdzieniegdzie ponasadzanych troche drzew i kwiatów i to wszystko...dach za ostry i zdjecia za ciemne...
wnetrze jest ok tylko brak obrazków, kwiatów i takich dupereli
w domku..(dodałoby to trochę przytulności i ciepła )bo tak jest srednio.
Ocena:6/10
Pozdrawiam.

pisaqeczka 22.02.2009 10:37

Tragedii nie ma, ale za serce też nie rusza.
- Mało zdjęć.
- Aneks kuchenny, jak dla mnie okropieństwo.
- Wydaję mi się również, że wziąłeś za dużą działkę i nie mialeś już co z nią zrobić, więć powtykałaś drzewka tu i tam...

Matti93 22.02.2009 17:11

Jakis taki dziwny mi się wydaje ten dom :/ 6/10

kubuss 22.02.2009 18:58

Bryła kiepska, pusty korytarz, łazienka b.ładna, salon za pusty, kuchnia wygląda na niedokończoną, sypialnia również pusta. Ocena: 7/10

pozdrawiam:
kubuss

aluminium. 23.02.2009 19:10

Zbyt mały aneks kuchenny.
Chodzi mi tylko o to, że mało mebli :)
Ale nie czepiam się, bo to mój styl (no oprócz tej "małej kuchni")
Jest Okey.
9\10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:48.