![]() |
Kłótnia, która podwyszsza przyjażń !
Moi simowie po instalacji Oż bardzo się kochali. Lecz odwidziła mi się ta para i kliknęłam "kłóć się" lecz oni w ten sposób tylko bardziej się kochają!!! Więc wyprowadziłam tamtego sima z domu, ale ona i tak ciągle myśli o nim w serduszkach! A on ciągle przychodzi do mnie i gada z nią! nADAL SĄ MAŁŻEŃSTWEM!
P.S. Podczas kłótni się śmieją! |
Odp: Kłótnia, która podwyszsza przyjażń !
To chyba był jeden z błędów w grze...
Masz zainstalowaną łatkę do OŻ? Jeżeli nie - to polecam to zrobić :) Do pobrania z www.thesims2.com zakładka help zakładka Patches. |
A u mnie z tym jest chyba dobrze. W każdej rodzince, gdzie jest małżeństwo, ogólnie miłość, to właśnie przez kłótnie też się śmieją, nie wiem czemu, ale myślałam, że u każdego jest to normalne. No chyba, że funkcja "kłóć się" zadziałała, gdy simowie są w złych humorach.
A jeśli koniecznie chcesz ich "rozbić" to zdradź ich albo coś.. Pozdr. ;) |
Niech ją zdradzi z jakąś inną dziewczyną i niech ona to zobaczy to wtedy rozstanie masz murowane.
|
Ja też tak mam, ale nie tylko w OŻ... Po prostu niekiedy (nawet w codziennym życiu) kłótnie polepszają stosuki międzyludzkie. Najwyraźniej, obydwoje pasują do siebie charakterem.
|
U mnie pod koniec kłótni też się śmieją :)
Ale pasek kontaktów normalnie spada... Może spróbuj Simom pogorszyć humory i dopiero wtedy ich skłócić. |
Cytat:
|
Ja mam tak samo jak Liv tzn. u mnie zawsze się śmieją od kiedy mam tzn. od kiedy mam simsy i zawsze mi spada pasek kontaktów mimo dopasowanych chemicznie i zodiakalnie charakterów.
|
Po prostu simów, którzy niegdyś byli parą bądź przyjaciółmi ciężej skłócić. Ostatnio mój sim (Szczepan) zdradził żonę (Lilianę) z jej przyjaciółką (Diną :P). Pogodziłam to małżeństwo, ale chciałam, aby Liliana wszczęła kłótnię z Diną. Kliknęłam na niej "wyżyj się". Lilka, za przeproszeniem beka Dinie w twarz, pierdzi, pluje - a ta reaguje na to śmiechem. Nad nimi pojawiają się dwa plusidła i cóż robić? Dopiero opcja "szturchnij" zadziałała tak jak trzeba :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:20. |